FilmyNovinky

Godzilla vs. Kong: Bitva monster je za dveřmi | Novinka

Souboj titánů. Nebo byste to nazvali jinak? Střetnutí dvou legend stříbrného plátna ohlásilo svoji premiéru. Teď jen doufat, že se něco neposere. Premiéra filmu Godzilla vs. Kong proběhne v březnu letošního roku a Legendary Pictures spolu s Warner Bros hodlají film vypustit na svět nejen v kinech, ale zároveň na HBO Max.

Na co se můžeme těšit?

Kong se svými novými přáteli a malou holčičkou Jiou, se kterou si vytvoří opravdu pevné pouto (ne, není to sexy blondýnka) putují, aby našli vhodný domov. Bohužel, cestu jim zkříží rozzuřená Godzilla, která cupuje na kusy všechno, co jí přijde do cesty. Bude tento boj vyrovnaný, nebo se nakonec misky vah přehoupnou na stranu jednoho ze dvou hvězd Monsterversu? Nebo co když je za tím vším něco jiného? Trailer možná ukrývá víc, než se na první pohled zdá. Třeba něco mechanického.

Godzilla vs. Kong nám představí nové i staré tváře.

Herecké obsazení je skutečně pestré. Těšit se můžeme na Millie Bobby Brown, která si zahrála již ve filmu Godzilla II: Král monster. Herečku můžete znát i jako hvězdu seriálu Stranger Things. Další známou tváří je Kyle Chandler, také z druhého filmu o Godzille. A hlavní role se ujal Alexander Skarsgard, kterého jste mohli vidět například ve snímku Bitevní loď nebo Legenda o Tarzanovi. Za kamerou vše řídil Adam Wingard. Pro mě trochu neznámé jméno, ale třeba si tímto snímkem mladý režisér udělá jméno ve světe Hollywoodu.

Další krok v Monsterversu nebo snímek upadne v nemilost?

Není to poprvé, kdy dvě nebo více ikonických postav filmového průmyslu bude v jednom filmu. Někdy to dopadne na výbornou, což nám dokazuje například dlouhá série Avengers, jindy je to spíše průměrný, až lehce podprůměrný snímek jako Vetřelec vs. Predátor nebo Freddy vs. Jason. Nechme se překvapit. Každopádně nás tvůrci lákají na slušnou mlátičku. I u tohoto filmu se napoprvé premiéra odložila, ale nakonec nám bude naservírována o 2 měsíce dřív, než se čekalo. Bohužel, ne všechny očekávané velkosnímky potkalo takové štěstí. Například, na film podle herní série Uncharted si musíme počkat.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button