NovinkyPC

Definitely Not Fried Chicken: Ne tak úplně obyčejný simulátor | Novinka

Jistě vám, stejně jako mě, při názvu Definitely Not Fried Chicken naskočilo jméno jistého fast foodu. Ve spojení s faktem , že se jedná o simulátor, si možná i myslíte, že víte o co tam půjde. Bude to prostě jen další simulátor obchodu, prostě další time management hra. No ono vlastně to tak je, ale ne úplně jak si představujete.

Definitely Not Fried Chicken na první pohled působí jako běžná hra typu bussiness management, kdy se staráte o svůj obchod. Chcete, abyste měli dostatek produktů, dostatek zaměstnanců a šťastné zákazníky. To všechno platí i v této hře, má to ale dva aspekty. Na jedné straně budete otevírat takové provozovny jako fast food či čistírna. Na druhé straně budete tyto legitimní provozovny používat jako zástěrku pro svůj nelegální obchod, jako drogy či zbraně. Normálně máte na starosti jeden obchod či síť a už to bývá v některých hrách víc než dost. Nyní k tomu budete muset přidat celou novou sadu odpovědností a úkolů. A řekněme si to na rovinu, když vám dojde kuře , hodí na vás tak maximálně kolu (nepřeháním, to se mi opravdu stalo). Když vám ale dojdou drogy, nebo nedodáte zbraně, tak pokud na vás hodí kuře, bude nacpané trhavinou.

Je to rozhodně výborně navržený koncept, který jsme v televizi viděli už tolikrát. Tedy já to viděla jen v televizi. Vedení druhého, nebezpečnějšího podniku vnáší do hry mnohem více variability a také mnohem více možností jak můžete selhat. Datum vydání zatím není známé, ale víme, že je plánováno na tento rok (tedy aspoň zatím). Bohužel si ještě chvíli počkáme na možnost vepředu vařit kuře a vzadu meth.

Dočetli jste až sem, to je skvělé a určitě ještě nemáte dost. Tak mrkněte třeba na recenzi Amandy. Nebo by vás víc zajímaly hry, které vyjdou v únoru?

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button