NovinkyPC

Hráči v The Lord of the Rings Online se shromáždili na počest zesnulého Sira Ian Holma

Sir Ian Holm, který hrál Bilba Bagginse ve filmech Lord of the Rings a Froda Bagginse v rozhlasové verzi BBC, zemřel 19. června ve věku 88 let. Byl oceněn hráči na více serverech v The Lord of the Rings Online, někteří se setkali v Bagginsově domě Bag Endu, zatímco jiní šli společně k Rivendell, aby se shromáždili kolem Bilba ve hře a vzdali mu tak úctu.

Podle Redditora RoadrageWorker na serveru Belegaer: „Shromáždili jsme se před Bag Endem a podél Lobelia’s dislike měli velký ohňostroj. Byla hudba a byl cítit smutek. Všichni jsme mu přáli šťastnou cestu na této poslední výpravě.“ Podobná spontánní skupina se shromáždila na Laurelin serveru a jak dodal sudo_rm_onering: „My understanding is it basically broke the whole Shire during the gathering lol. And I couldn’t be more approving.“

Lord of the Rings Online vývojář Standing Stones Games umožnil  the Baggins’ Birthday quest hratelný do 23. června. Jarní festival je také zpět na doplnění a běží do 29. června.

Na Holma bude vzpomínáno i díky jeho rolím v mnoha filmech včetně Cizinec, Pátý Element, Brazílie a Chariots of Fire.  Peter Jackson sdílel jeho vzpomínky o prácí společně s Holm na The Lord of the Rings Facebooku.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button