ExkluzivněNovinky

Bohemia Interactive se neprodává!

Ve středu ráno se na sítích objevila informace, že jedno z největších českých studií kupuje čínský gigant Tencent za několik miliard korun. Petr Poláček z Bohemia Interactive tuto informaci odmítl. I když by nabídka byla lákavá, žádná taková neexistuje, nechal se slyšet. Bohemia Interactive i nadále zůstává českým nezávislým herním studiem.

Co si myslíte o prodeji?

Lukáš Haládik

Game designer, hráč, nerd, geek a všecko k tomu. Píšu, protože mě to baví.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hrůza a Děs
Host
Hrůza a Děs
3 let před

Jasně ,nezavyslé studio kde na Standalone DAY_Z dodnes makaj 4 lidi a aby tu hru mohli mít dál na steamu tak ji museli rychle relasnout ,do dneška je no nejvíc neoptimalizovana hra co sem za dlouhou dobu viděl ,donedávna jela na dx9 ,rendrujou se tam věci na uplně nesmyslnou vzálenost ,místo optimalizace zvětšujou města aby tam lidi lítali s 30 fps (a to sem přidal) drahý je to tak kráva ,tak mě zajímá kam ty peníze všechny šly ,když je to do dnes takovej odpad ,pohyby a plynulost akcí postavy jsou asi tak intuitivní jako hadrovej maňásek na noze. Za mě nejvetší zklamání ,a tim že vydaj po 5 letech novou mapu za 15e a na oplátku dostane člověk uplně to samý akorát trochu jinej enviroment. Já už sem nad Bohemia Interactive zlomil hůl ,zkušenosti hroný i v případě army ,když jsem se snažil o unban učtu ,Bohemia mě odkazovala na jejich anticheat a tam mě odkazovali na Bohemiu, každej den co jezdim po jižní spojce kolem jejich budovy si řikám ,že sem ty peníze raději neprofetoval.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy
Člen
Reply to  Hrůza a Děs

Stav DayZ a jeho vývoje za těch X let je opravdu tristní a nemohu než souhlasit s tím, že Bohemia už opravdu není co bývala. Naštěstí jsou tu i jiné společnosti, které pro nás chystají vskutku zajímavé novinky 🙂

Back to top button