NovinkyPC

Hellblade: Senua’s Sacrifice se dočká updatu na PC

Hellblade: Senua’s Sacrifice je perfektní temný počin, který který roce 2017 vydalo studio Ninja Theory. Pro mě je to i nyní, skoro v roce 2022, úžasné dílo a pokud jste ještě neměli tu čest, na co sakra čekáte?

Hellblade není čistá akce. Co zde bere nejvíce pozornosti, je právě příběh a samotné prostředí hry. Hlavní hrdinka, Senua, má v hlavě hlasy, které vás budou provádět na každém kroku. Ano, je to dost psycho jízda.

Souboje jsou zde sice méně, ale stojí za to, jelikož jenom se sekáním do enemy zde neuspějete. Hra obsahuje i dost logických věci, které dokáží hráče pěkně potrápit, nicméně hlavní hrdina ovládá takzvaný zrak, který vám bude hodně nápomocen. Nečeká vás zde žádné vylepšování a podobně, ovšem je zde výborná libůstka, která… Myslíte si, že vám to jen tak řeknu? Ha, ani náhodou. Ovšem dávejte si pozor, každá smrt něco stojí.

Teď už ohledně samotného vylepšení, kterého se PC hráči dočkají. Studio tento update udělalo již pro Xbox hráče, kteří si vylepšení mohou na svých konzolích plně vychutnat. Hellblade: Senua’s Sacrifice se ukáže už i na PC v lepších detailech, užijete si DirectX raytracing a další vylepšení díky AMD a Nvidii. Nově si můžete i pohrát třeba s nastavením ovládání či titulky. Tato aktualizace je zdarma a dostanete se k ní již nyní.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button