NovinkyPCPS4RecenzeXbox One

Mortal Kombat 11: Aftermath DLC – Návrat do Brutality (Recenze)

Oblíbená brutální bojovka dostala v jedenáctém pokračování velké DLC, které přidává nejen nový epilog příběhu, ale i několik nových postav. Novou hostující postavou je Robocop, kterého “hraje” i mluví Peter Weller. Ke klassik postavám se přidává Sheeva a Fujin. Fujin, Raidenův bratr, se vrací po 14 letech a není to jediný návrat tohoto DLC.

Velký návrat totiž zažívají postavy v dalších pěti kapitolách příběhu, který přímo navazuje tam, kde původní skončil. Shang Tsung, kterého zde hraje Cary-Hiroyuki Tagawa, totiž původní herec z filmu Mortal Kombat, totálně krade každou scénu ve které se objeví. Je to jedna z těch lépe napsaných postav v příběhu MK. Hercovo charisma se vrací a je silnější než v roce 1995. Samozřejmě od čaroděje s takovým úšklebkem nemůžete čekat nic dobrého, ale příběh si raději zahrajte sami, je v něm spousta odměn. Pokračuje to totiž v duchu hrátek s časem podobně jako v Návratu do budoucnosti.

Robocop je paradoxně nová hostující postava, ale je jedna z nejméně zábavných. Je těžkopádný a spoléhá na projektily, čímž se z něj stává šikovný zoner, ale kromě hlášek, jeho krása končí. Sheeva je proti tomu naprosto parádní vlak, který válcuje nepřátele s bravurou Shokanu vlastní. Fujin, bůh větru, umí nejen pouštět draky 😀 Nepřátelé se v tornádu ztratí jako nic. Nejzábavnější je asi Sheeva, protože se lehko ovládá a má od každého něco. Ke každé postavě jsou k dispozici i úpravy – oblečky, barvičky, friendshipy a fatality.

Přátelé?

Součástí updatu jsou i dvě klasické arény, které jsou k dispozici zdarma pro všechny. Kromě toho s sebou přináší taky novou metu a spoustu vychytávek, které vám zjednoduší život. Nicméně suma sumárum obsah je malinko chabý i přesto, že příběh je zábavný a všechno funguje jak má.

Test projektilů. Úspěšný!

Pokud jste MK11 nehráli, tak rozhodně vyzkoušejte a dejte nám vědět jak vás baví v komentářích. Let Mortal Kombat begin!

Hru pro účely recenze dodala CENEGA za což jim děkujeme!

Verdikt

Hratelnost - 91%
Grafika - 86%
Obsah DLC - 30%
Zvuk - 88%

74%

Naše skóre

Aftermath DLC je slušná nálož, která udrží MK11 zase o něco déle v povědomí. Přináší nejen příběh a postavz, ale i spoustu úprav které zahýbou metou. Bohužel cena 40 EUR je na můj vkus příliš vysoká.

User Rating: Be the first one !

Lukáš Haládik

Game designer, hráč, nerd, geek a všecko k tomu. Píšu, protože mě to baví.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button