HryNovinkyPC

Reveal dalšího týdne free her z Epic Storu.

Dostali jsme informace o dalších hrách, co nám strýček Epic dá zdarma tento týden. Konkrétně Pathway a The Escapists 2 a to od 18.6.2020. Pathway je krásně vypadající strategický titul od lidí z Robotality a Chucklefish, který lze nejsnadněji označit jako „XCOM potkal Indianu Jonese“. Vedete v něm skupinu dobrodruhů z třicátých let minulého století ke starým okultním relikviím a sem tam zabijete několik nacistů na cestě skrz sérii vyprávěných kampaní.

Escapists 2 je pak pokračování původního dobrodružství ve vězení, od Team 17 a Moldy Toof Studios. Otevřený sandbox vám umožní přizpůsobit si vězně k hraní, naplánovat útěk a využít celou řadu nástrojů a možností úniku k nalezení svobody – a můžete to udělat také s přáteli, s možnostmi pro více hráčů až pro čtyři osoby online nebo lokálně.

Obě tyto hry budou dostupné 18.6.2020 v 8:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST a budou dostupné jeden týden, než je nahradí další várka.

Tagy
Zobrazit více

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Také by vás mohlo zajímat
Close
Back to top button
Close
Close