NovinkyPCPS5Xbox Series X

DLC Phantom Liberty dělá ze Cyberpunk 2077 prakticky novou hru

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty přináší do hry některé z původních vizí spolu s oznámením, že řada updatů bude úplně zdarma!

Rozšíření Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077 si klade za cíl nejen přidání nového obsahu, ale také kompletní předělávku původní hry směrem k lepšímu. Blížící se rozšíření – které vyjde 26. září 2023 – samozřejmě nebude mít nouzi o nový obsah. Dočkáme se například zcela nového příběhu zahrnujícího prezidenta NUSA, nebezpečné čtvrti jménem Dogtown, a vzrušujících nových postav, jako je Songbird a Solomon Reed Idrise Elby. Některé z nejlepších změn, které Phantom Liberty přináší se však budou skrývat pod povrchem.

Na Phantom Liberty toho závisí opravdu hodně, CD Projekt Red potvrdil, že se totiž jedná o první a zároveň poslední rozšíření hry. Jakmile bude DLC vydáno, přesunou se vývojáři ze Cyberpunk 2077 směrem k novým titulům, jako je pokračování hry s kódovým označením Project Orion nebo nový Witcher. Zápletka Phantom Liberty by navíc měla představit právě to, co nás čeká v pokračování Cyberpunku.

Snad největší změnou kterou nové rozšíření přinese je, to že kompletně přepracuje strom dovedností. Tatam jsou % perky, díky dlc se dočkáme úplně nových schopností! Konečně tak ve hře nebudeme mít jen “pasivní” buffy, ale schopnosti, kterými můžeme ovlivnit výsledek každé bitvy. Aby to nebylo málo dočkáme se i kompletního přepracování policejních jednotek, soubojů s auty, cyberware předělávek, lootu i systému postupu hrou. Není toho málo a nejlépe uděláte, když se mrknete na nejnovější trailery a představovačky Phantom Liberty níže.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button