NovinkyPC

DLC Atomic Heart odhaluje nové zbraně, roboty, prostředí a další detaily

Mundfish konečně sdílí podrobnosti o blížícím se DLC Atomic Heart, včetně nových nastavení, data vydání a předvedení nových zbraní.

Vývojáři z Mundfish studia konečně odhalili další podrobnosti o chystaném DLC Atomic Heart, včetně letmého pohledu na některé z nových přídavků, které mohou hráči očekávat při vydání 2. srpna 2023! Atomic Heart byla jednou z těch her, které jste buď milovali, nebo nenáviděli. V době vydání na to krásně poukazovali i roztodivné recenze, které hru hodnotili často podle velice zvláštních kritérií. Kromě kontroverzí obklopujících studio Mundfish, se jednalo i o prostředí a zasazení hry či část jejího obsahu. To vše jsme ale nebrali v potaz, protože o kvalitě hry to nevypovídalo nic. Dokazuje to i naše recenze, kdy si od nás hra odnesla krásných 85% a to i přes pár chyb, které jsme našli.

Mundfish od té doby vydává pravidelné aktualizace, a řeší tak mnoho problémů, na které narazili ostatní hráč. Zároveň ale teasuje blížící se DLC Atomic Heart, které mělo až dosud určeno pouze datum vydání.

“Annihilation Instinct,” dlouho očekávané DLC pro Atomic Heart bude jak jsme již uvedli vydáno 2. srpna 2023 pro všechny platformy. Příběh navazuje tam, kde události Atomic Heart skončily, a nový trailer odhalil, že v DLC Atomic Heart budou noví nepřátelé měnící svůj tvar spolu s mraky dalších vychytávek.
P-3 to opravdu nebude mít lehké. Hráči se v DLC vydají do bažin obklopujících novou lokaci, Mendělejevův komplex, který je zřejmě součástí zařízení 3826, kde se odehrává hlavní hra.

Annihilation Instinct navíc do Atomic Heart přináší dvě nové zbraně: Secateur, která vypadá jako nějaký druh energetické pušky velikostí podobný Dominátorovi, a Klusha, která připomíná obouruční zbraň typu polearm na blízko. P-3 má také stále svou rukavici a získá novou schopnost Techno-Stasis, která mu umožňuje manipulovat s časem.

Tato nová schopnost rukavice doplňuje téma Annihilation Instinct DLC, které se zdá být zaměřeno na odhalování pravdy o NORA, upovídaném prodejním automatu, který se používá k upgradu zbraní a odemykání nových dovedností. DLC také obsahuje známé NPC z hlavní hry a představí i novou „záhadnou“ postavu.

Pro ty, kteří si hru užívají a nemyslí si, že DLC bude stačit, Mundfish nedávno vydal režim New Game+ s aktualizací 1.8.0.0, který dává nepřátelům nové schopnosti, na které byste si měli dávat velký pozor. Například VOV-A6 Lab Tech, kníratý robot, bude imunní vůči schopnostem rukavic a střelným zbraním s klasickými náboji. Zároveň disponuje vyšší rychlostí útoku a pohybu. Vývojáři odhalili, že již zahájili práce na pokračování Atomic Heart!

Atomic Heart je aktuálně k dispozici na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button