MobileNovinky

Příští týden vyjde nová hra o Harrym Potterovi

Rok 2023 byl pro fanoušky světa Harryho Pottera víc než rušným obdobím a teď se na ně chystá další novinka, která se pokusí získat jejich srdce!

Onou novinkou je samozřejmě Harry Potter: Magic Awakened. Ta vychází již 27. června pro všechna mobilní zařízení s Androidem i iOS a měla by zaujmout fanoušky tohoto světa zcela novým pojetím. Pro ty, kteří o hře ještě neslyšeli, je Harry Potter: Magic Awakened popisována jako „free-to-play sběratelská karetní hra na hrdiny“, která kombinuje herní mechaniky CCG s MMO funkcemi.

Hra by podle dostupných informací měla obsahovat veškerá známá místa, předměty a kouzla, která znáte z knih a filmů o Harrym Potterovi a to je jeden z důvodů proč sklidila v Číně obrovský úspěch. Jestli bude mít stejně velký úspěch i ve zbytku světa, se teprve uvidí. Musíme ale říct, že na mobilní hru to minimálně podle gameplay záběrů vypadá zatraceně dobře.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button