NintendoNovinky

Mrkej na nový trailer k Disgaea 6: Defiance of Destiny! | Novinka

Jedním z mnoha titulů, které má naše redakce aktuálně v hledáčku, je i nový díl série Disgaea od společnosti Nippon Ichi. Je sice velká škoda, že privilegium mít hru na PlayStation 4 má pouze Japonsko, ale nezoufáme. K nám se hra dostane pro konzoli Nintendo Switch v létě letošního roku.

Pokud je vám tahle série velkou záhadou a zatím jste na ni nikde nenatrefili, nezoufejte. I když Disgaea vychází už od roku 2003, jednotlivé díly jsou stále k mání. Na oslavu 15 let hry se dokonce objevila Disgaea 1 Complete, Disgaea: Hour of Darkness pro moderní konzole. Tohle velmi prapodivně roztomilé RPG umožňuje hráčům bičovat svůj tým až do neuvěřitelného levelu 9999 s využitím všemožných šílených útoků a kombíček.

Vývojáři aktuálně nadhodili nové video ze světa kreslených postaviček Disgaea 6: Defiance of Destiny, ve kterém nás lehce seznamují s příběhem.

Za zmínku stojí hlavní postava Zed. Modrý sympaťák v červené mikině, který se už od pohledu vyznačuje brutální houževnatostí a odhodláním. Myslím, že to bude právě on, kdo bude celý váš tým kopat do zadku a snažit se probojovat podsvětím plným nástrah.

Doporučuju se zaposlouchat do anglického dabingu hry. Myslím, že tentokrát nás do hry můžou vtáhnout už jen samotné hlasy propůjčené všem podivínům.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button