NovinkyPCPS5Téma dneXbox Series X

UBISOFT Forward 2023 Showcase – speciál

Ubisoft Forward 2023 byl odvysílán a ukázal, co vydavatel plánuje na zbytek roku a dále. Jako jeden z největších vydavatelů a vývojářů v oboru má Ubisoft obvykle několik her ve vývoji prakticky nonstop a tak přehlídka zahrnovala aktualizace o návratu ke kořenům 2D plošinovky Prince Of Persia v Prince of Persia: The Lost Crown, bližší pohled na akční hru s otevřeným světem Star Wars: Outlaws a spoustu gameplay záběrů z Avatar: Frontiers of Pandora.

Ubisoft také oznámil několik uzavřených beta testovacích fází pro Skull and Bones, The Division Resurgence a xDefiant.

Na straně Assassin’s Creed byly v centru pozornosti také hry jako Assassin’s Creed Mirage – která má potvrzené datum vydání na 12. října – exkluzivní VR Assassin’s Creed Nexus a mobilní hru Assassin’s Creed Jade. Pro petrolheady se chystá The Crew Motorfest a fanoušci Far Cry: Blood Dragon nebudou muset dlouho čekat, než animovaný spin-off dorazí na Netflix.

Avatar: Frontiers of Pandora

Od prvního odhalení Avatar: Frontiers of Pandora uběhla dlouhá doba a na showcase Ubisoft Forward se hra znovu objevila a odhalila konečně gameplay záběry. Režisér a tvůrce avataru James Cameron se v show objevil taky. Mluvil o nových lokacích, která lze prozkoumat, a o příběhu, který bude koexistovat s událostmi ve filmech Avatara. Velkou novinkou zde bylo datum vydání hry, protože Ubisoft vydá Avatar: Frontiers of Pandora již 7. prosince.

xDefiant

Po testování své vysokooktanové PvP střílečky v uzavřené beta relaci plánuje Ubisoft posunout limity hry ještě dále a to pomocí otevřeného beta zátěžového testu od 21. do 23. června.

Datum vydání hry je stále plánováno na léto 2023 a Ubisoft už má naplánovanou dlouhou roadmapu pro xDefiant. Hra bude vydána s pěti frakcemi, pěti módy, 14 mapami a 24 zbraněmi. Ubisoft plánuje přidat do hry další frakce, mapy a zbraně v průběhu příštího roku.

XDefiant bude vydán letos v létě, s otevřenou beta verzí od 21. června

The Division Resurgence

The Division Resurgence se připravuje na brzké spuštění a proto tu máme nový CG trailer. Stejně jako hlavní hra The Division i trailer k tomuto mobilnímu vedlejšímu produktu odhalil spoustu akce, exotických vychytávek a napínavých misí proti ostatním hráčům v temných zónách v karanténě. Ubisoft hru popisuje jako MMO adventuru, která nabízí nezávislou kampaň od dvou hlavních her v sérii a registrace jsou nyní živé pro regionální beta verzi, která začíná 13. června

Skull and Bones

Zatímco Skull and Bones je ještě daleko od data vydání, chystá se pro tuto pirátskou adventuru od Ubisoftu další uzavřený beta test. Uzavřená beta se bude konat od 25. do 28. srpna a registrace jsou nyní otevřené.

The Crew Motorfest

Poté, co byl v lednu poprvé odhalen – a později o něm pronikly další podrobnosti – Ubisoft předvedl první gameplay záběry z The Crew Motorfest a potvrdil datum vydání na 14. září. Opět nás čeká festivalová atmosféra, ale místo toho, aby se jednalo o závod přes zemi, moře a vzduch napříč celými Spojenými státy, se tentokrát podíváme na Havaj. Hra se odehrává na ostrově O’ahu v Havajském souostroví a vyvíjí ji Ivory Tower. Nový trailer ukázal některá tropická prostředí, ve kterých budete moci závodit.

Assassin’s Creed

K téhle sérii asi netřeba nic dodávat, očekává nás několik her a Ubisoft samozřejmě předvedl záběry z každé z nich. Nebudu lhát zaujala mě každá z nich a tak to nebudu více prodlužovat. Mrkněte se sami a posuďte jestli má Assassin’s Creed stále co nabídnout.

Star Wars Outlaws

Openworld hra Ubisoftu odehrávající se v daleké (daleké!) galaxii dorazila ve velkém stylu, protože prodloužený herní trailer pro Star Wars Outlaws měl co předvést. Outlaws, odehrávající se ve vnějším okraji galaxie, vás vtáhne do role Kay Vess, příležitostné zlodějky, která se stane nejhledanějším psancem v galaxii a musí provést největší loupež všech dob, pokud chce uniknout z Galaktického impéria.

V tomto demu vývojáři z Ubisoft Massive předvedli akci z pohledu třetí osoby, vysokorychlostní honičky a dokonce i nějaké ty vesmírné souboje v atmosféře opuštěných vesmírných lodí, když Vess nastupovala proti TIE Fighterům, které se ji pokoušely sestřelit. Star Wars Outlaws má vyjít na Xbox Series X|S, PlayStation 5 a PC v roce 2024.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button