ExkluzivněNovinkyTéma dne

Gamesmag spolupracuje s Megacomics!

Gamesmag a MegaComics oznámily svou novou spolupráci, která přinese fanouškům her a komiksů mnoho nových možností a zážitků. Tyto dvě renomované platformy se spojily, aby vytvořily unikátní zážitek, který bude spojovat to nejlepší z obou světů.

Spolupráce Gamesmagu a MegaComicsu vznikla s cílem nabídnout co nejvíce zajímavých a poutavých příběhů, které osloví široké spektrum fanoušků. GamesMag již několik let poskytuje čtenářům recenze a novinky ze světa videoher, zatímco MegaComics se specializuje na komiksy a grafické romány. Společně se tak pokusíme vytvořit prostor pro nové zážitky našich čtenářů.

Tato spolupráce bude mít několik podob. Na jedné straně GamesMag začne častěji publikovat recenze a články o videohrách, které se přímo inspirovaly komiksy a grafickými romány. Fanoušci tak budou mít přehled o novinkách z obou světů. Na druhé straně MegaComics bude přinášet recenze a články o komiksech, které byly inspirací pro videohry. Díky tomu si fanoušci budou moci připomenout oblíbené hry v jiném světle.

Dalším krokem této spolupráce bude propojení samotných herních a komiksových zážitků. Připravujeme pro vás soutěže, ve kterých budou naši fanoušci moci vyhrát například komiksy s herní tématikou, nebo hry s komiksovým zpracováním či sošky a jiné zajímavé produkty, které můžete najít na stránkách MegaComicsu. Díky tomu budou všichni z vás mít možnost prozkoumat a zažít nové světy plné příběhů, dobrodružství a akce, která tu ještě nebyla.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button