MMO NovinkyNovinkyPC

Všechno, co víme o připravovaném MMO: Pax Dei

Přibližně před měsícem, se nám představilo další nové MMORPG. Tentokrát se jedná o sandbox MMO, inspirováno středověkou érou s prvky fantasy. Za hrou stojí vývojáři z Mainframe Industries a znovu půjde o další MMO, které poběží na Unreal Enginu 5.

Jak jsem zmiňoval, Pax Dei je sandbox MMO a je inspirováno hned několika tituly. Mezi ty hlavní spadají například tituly: Valheim, EverQuest, EVE Online a v neposlední řadě Ultima Online. Jedním z hlavních pilířů hry, bude právě stavění a vytváření vašeho domova, nebo města, protože ve hře nebudou žádná přátelská NPC, a veškeré věci by měly být vytvořeny samotnými hráči. Stavební modul by měl být podobný tomu, co se nachází právě ve hře Valheim.

I když ve hře nebudou tradiční NPC vendoři, neznamená to, že se ve hře nebudou nacházet žádné questy. Ke questům se hráči dostanou prostřednictvím poznámek a zkoumáním různých artefaktů, které vás mohou dostat třeba k dungeonu. Další questy, si budou moct vytvářet hráči mezi sebou. Například o crafting zbrání, nebo dodání různých materiálů. O více informací se bohužel vývojáři zatím nemohou podělit, protože buďme upřímní, hra se teprve nachází v early verzi vývoje, a spousta věcí se tak může ještě změnit.

Mezi další hlavní prvky hry patří průzkum a PvE obsah. Pax Dei bude mít obří otevřený svět, který budou moct hráči prozkoumat skrz naskrz. Samotní vývojáři hru popisují tak, že čím dál půjdete, tím na vás čeká víc a víc nebezpečnějších monster a temnější prostředí. Těšit se můžeme hlavně na dungeony a raidy. Dungeony mají být velké a smrtící. A dokonce by se měly v průběhu vašeho prozkoumávání měnit. Ve hře nebudou žádné limity, takže to, kolik potřebujete hráčů na daný dungoen, nebo raid a na jaké úrovni se do něj můžete vrhnout, budete muset zjistit samy.

I když se jedná převážně o středověké MMO, dočkáme se různých kouzel a magie. Jejich zdrojem bude hlavně vaše výbava. Vaše dovednosti budou určovat, jak je můžete využít. Tím pádem se zde nejedná o klasické MMO, ve kterém si vyberete role, jako například válečník, mág, nebo lovec. Vaši třídu si určité v průběhu hraní pomocí samotného vybavení. Podobný styl jsme mohli vidět například v MMO od Amazonu: New World.

Pro více informací si budeme muset ještě nějakou tu dobu počkat. Jak vás Pax Dei zaujalo? Bude to hra pro vás? Nebo se těšíte na jiné MMO tituly? Můžete nám dát vědět do komentářů!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button