Herní sérieHryNovinkyPCPS5Xbox Series X

Star Wars Jedi: Survivor láká hráče novým akčním trailerem

Pokračovaní úspěšné akční adventury Star Wars Fallen Order z roku 2019, už je pomalu za dveřmi. Star Wars: Jedi Survivor vyjde už 28.4. a nový trailer nám ukazuje, že se máme opravdu na co těšit. Pojďme se podívat, co všechno se na nás chystá.

Znovu si zahrajeme za postavu Cala Kestise s droidem BD-1. Hra plně navazuje na první díl. Tedy abych byl přesnější, pokračování se odehrává 5 let po konci prvního dílu. Cal se stal plnohodnotným rytířem Jedi a je tak momentálně nejhledanější osobou v Impériu. Díky tomu, se můžeme těšit na spousty planet k prozkoumávání, řadu střetů s nepřáteli, nebo také honičky ve vesmírů. Opět se bude jednat o akční adventuru z pohledu třetí osoby.

Star Wars Jedi: Survivor se od prvního dílu moc lišit nebude, ale těšit se můžeme na nové styly světelného meče. Například si budeme moc zkusit mít dva meče najednou, novinkou také bude blaster, který dokonce budete moct kombinovat se světelným mečem. Oproti prvnímu dílu, zde bude opravdu spousta unikátních herních stylů. Nebude také chybět Calova Síla, která se bude využívat nejen proti nepřátelům, ale také na spousty různých puzzle hádanek.

Druhý díl, který byl představen v rámci The Game Awards 2022, měl původně vyjít už 17.3.2023. Nakonec byl přeložen na 28.4.2023. Platformy, na kterých si budeme tuto hru moct zahrát jsou: PC, PS5 a Xbox Series X/S. A jak se těšíte na Star Wars Jedi: Survivor vy? Za mě se určitě bude jednat o kandidáta na hru roku 2023.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button