NovinkyPCXbox Series X

Starfield má konečně datum vydání

A je to konečně tady! Nové datum vydaní velmi očekávaného vesmírného RPG Starfield od Bethesdy, je přece jenom ještě letos. Z původního slibu, že hra dorazí do června 2023, ale nakonec sešlo. Odhalené datum zní 6.9.2023.

Nový trailer, obsahuje nejen pohled na pár lokací kdesi ve vesmírů, datum vydání, ale i důležitou zprávu od Todda Howarda, kreativního ředitele Bethesdy Game Studios. „Jsme rádi, že vám můžeme konečně sdělit, že Starfield vyjde ještě letos. Na hře se usilovně pracuje, a nemůžeme se dočkat až si jí budete moct zahrát“.  A touto zprávou nám Todd sdělil i datum eventu, kde se má Starfield blíže představit.

Starfield se podrobněji představí 11.6.2023 pod názvem Starfield Direct. A to hned po videoherním eventu: Xbox Games Showcase. Během Directu nás vývojáři zavedou k sobě do studia a odhalí další ukázky hratelnosti. Podle Todda mají k ukázaní ještě spousty věcí.

Tohle vesmírné RPG má obsahovat řadu věcí, na které jsou fanoušci známých předchozích projektů studia zvyklí. Starfield tedy vyjde 6.9.2023 na PC (Steam, Microsoft Store) a Xbox Series X/S. Hra bude dokonce i součástí Game Passu.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button