MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #54 – Vidím věci budoucí

I tento týden vám přinášíme přehled novinek z MMO světa pod názvem MMO Novinky #54. Lord Of The Rings Online slaví 15 let. Runescape se tentokrát zaměřuje na bezpečnost. World of Warcraft dostane novou sezónu v průběhu tohoto roku. Arenanet odhalil své budoucí plány s Guild Wars 2 a do Neverwinter se vrací stará, známá výzva.

Lord Of The Rings Online

Lord Of The Rings oslavuje 15 let činnosti, a tak dává svým hráčům dárek. Update 33 přináší mnoho obsahu zdarma úplně pro všechny. Veškeré questy, oblasti, instance a expanze vydané od původního vydání v roce 2007 až po současnost včetně Helmova Žlebu budou zdarma. Kromě toho se startují bujaré oslavy, navrátí se Anniversary Festival se zcela novou instancí A Flurry Fireworks. Update 33 přinese i dosud nevydanou zónu Yondershire na severu Shire. Jedná se o les obydlený hobitími psanci.

Runescape

Jagex se nyní zaměřuje na bezpečnost vašich účtu a podělil se o svůj plán na tento rok. Posílí systém hesel a přidají ochranu navíc proti snahám o násilné prolomení. Plánují vylepšení technické podpory pro hráče, především proces obnovení ztraceného či ukradeného účtu a posílí ochranu dat vašich postav, tak aby předešli dalšímu Login Lockoutu. A opět vyhlašují válku botům a banují kolem 100 000 botů každý týden. Navíc se více zaměří na obchod, který probíhá v reálném světě, především na prodej zlata. Jen tak dál.

World of Warcraft

I když Shadowlands dostal svůj poslední obsahový přídavek, můžete se i tak prý těšit na další, tedy 4. sezónu. Blizzard tentokrát obsah nové sezóny sestaví z obsahu již vydaného. Pro Mythic+ vybrali dungeony z posledních 4 expanzí. Konkrétně se jedná o dvě řídla Tazavesh ze Shadowlands, dvě křídla Operation Mechagon z Battle of Azeroth, dvě křídla Return to Karazhan z Legion a poslední dva budou z Warlords of Draenor. Hráči sami mohou hlasovat, která dva to budou. Nový raid nebude, a tak Blizzard upraví obtížnost u raidů z Shadowlands. A nezapomeňte, že 19. dubna oznámí novou expanzi …

Guild Wars 2

Jistě jste zaznamenali vydání třetí expanze pro Guild Wars 2 End of Dragons. Arenanet ale neodpočívá na vavřínech a plánuje další obsah k vydání. Konečně se dočkáme vydání Guild Wars 2 i na Steamu, a to v brzké době, až se dokončí práce na úpravách, které Steam verze potřebuje. Pokud jste propásli první sezónu Living Wolrd máme pro vás dobrou zprávu. Sezóna bude v budoucnosti dostupná v pěti epizodách, které shrnou klíčové momenty. První epizoda bude dostupná již 19. dubna. Vývojáři také nyní pracují na vybalancování World vs World módu a zlepšení zkušeností pro jednotlivce. V průběhu roku začnou vycházet aktualizace profesí, první již 28. června. A to není vše Arenanet toho má naplánováno mnohem více, o čemž si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Neverwinter

Do Neverwinteru se opět vrací bohové, aby otestovali hrdiny potulující se po zemi. Pokud úspěšně zvládnete jejich výzvy získáte tak Gift of the Gods. Pokoušet se o to můžete od 24. do 31. března. Při zabíjení monster můžete sbírat speciální loot, který se bere jako akceptování výzvy. Výzvy jsou různé, každý bůh vyžaduje něco jiného. Někteří po vás požadují zabití 5 nepřátel během minuty, jiní zase přežít 30 sekund boje s méně než polovičním životem, a další použití Daily powers třikrát během 5 minut. Splnění výzev vám samozřejmě přinese odměny a splnění všech vám přinese božský dar. Tak co máte na to?

Tak to byly MMO Novinky #54 o budoucnosti našich oblíbených her. A pro ty z vás které zajímá jak dopadlo nové DLC pro The Elder Scrolls Online tu mám recenzi od kolegyně Anny. Tak zase příště.

Zdroj
Foto: Freepik

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button