NintendoNovinky

Animal Crossing přidá nové odměny a změní množství návštěv od NPC

První vlna letních aktualizací Animal Crossing byla vydána včera, ale dataminerům trvalo jen pár hodin, než se dostali do kódu a objevili další tajemství. Díky novým NPC budou hráči moct získat nějaké nové předměty a DIYs tím, že budou pomáhat pirátu Gulliverovi nebo Pascalovi. Jak je naznačeno v aktualizační upoutávce, existuje celá řada položek s tématem pirátů a mořských panen, které někteří datamineři laskavě vložili do několika přehledných tabulek:

I když je výběr poměrně omezený, existuje také několik nových sezónních předmětů, které lze zakoupit v Nook Shopping, včetně letního slunovratu, zimního slunovratu a některé docela krásné bambusové trávy.

Trochu méně očekávaná je pak změna návštěvního řádu NPC – jak zjistil zkušený dataminer Animal Crossing Ninji. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že Leif, Saharah a Kicks již nejsou zaručenými návštěvníky každý týden, což znamená, že byste měli získat více „různorodé“ návštěvníky ostrova. Ninji také poznamenal, že Nintendo si aktivně pohrává s funkcí zálohování dat, což dříve slibovalo tuto implementaci po spuštění. Jo, a zjevně si nyní můžete koupit více položek od Sahary – díky bohu.

Mezitím komunita již experimentuje s možnými mechanikami plavání, které můžte aktivovat zakoupením wet suite od Nook’s Cranny (nebo jeho uplatnění u Nook Miles Points).

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button