MAGlajzNovinkyTéma dne

MAGlajz | #2. týden

Máme tady další souhrn těch nejzajímavějších novinek za poslední týden. To znamená další díl naší pravidelné rubriky s názvem MAGlajz. Mrknem na to nejzajímavější info z herního světa a trošku nakousnem i ten filmový. Ready?

Nové patch notes pro Cold War i Warzone

Warzone neseskakuje z hype-trainu ani na začátku nového roku a není tedy divu, že support ze stran vývojářů jen roste. Treyarch na svých webovkách uveřejnil jak nové patch notes, tak náznak toho co obsahuje content patch pro mid-season. Do hry se dostaly nové mody jako Raid + Crossroad Strike, Gunfight Blueprints, Fireteam a NukeTown.

Dostali jsme představení nového champa pro Paladins

Paladins čeká už 4 season. I z toho důvodu začínají přibývat leaky a releasy toho co nová sezóna přinese. Nový champ se jmenuje Yagorath the Devourer a je to žena. K novému champovi byl zveřejněn i kompletní popis skillů, skinů, abilit atd. Na detailnější info můžete mrknout tady. Nová sezóna by měla odstartovat už v únoru, tak jsme zvědaví s čím tentokrát přijdou.

První hra pro únorové PS+ odtajněna

Měsíc co měsíc čekají PlayStation hráči jako na trní, co dostanou za své prachy ze subscriptionu PS+. Tento měsíc tam byla Lara a GreedFall. Ale co nás čeká v únoru? Již dříve jsme vám přinášeli info ohledně nadcházející hry Destruction AllStars. A jak se zdá, vývojáři jdou podobným stylem jako tomu bylo u Fall Guys a při releasu se hráči na konzolích dočkají zdarma v rámci PS+!

Nová Expanze do Path of Exile je tady

Asi tou nejvýraznější novinkou z posledního týdne je oznámení nové expanze do hry Path of Exile. Název tentokráte nese Echoes of the Atlas. Rozšíření by mělo přidat a updatovat nové gemy a taky bude přidán nový Intelligence Skill Gem – Hydrosphere. Další spousta itemů, equipu a map. Stručně a jasně řečeno, je skutečně na co se těšit.

Desperados 3 na Nintendo Switch?

Desperados 3 během loňského roku zažilo masivní úspěch. Chvála se linula ze všech stran, včetně hráčů, kteří si tuto novinku taky nemohli vynachválit. Proto se logicky začalo uvažovat, jestli tento success nepřinese taky port pro Switch. No a jak se ukázalo, není to tak snadné jak se může zdát.

Během jednoho z rozhovorů se lead designer Moritz Wagner rozpovídal o celé Switch platformě. Zmínil, že mají Nintendo rádi a už na nějakém portu pracovali. Bohužel je to momentálně až příliš náročné, problémy představuje především CPU. Taky zmínil, že si osobně nemyslí, že bychom se vůbec dočkali Switchového portu. Škoda…

Snowpiercer se dočká druhé řady

Teď něco málo z Netflixu. Určitě jste zaznamenali vydání seriálu Snowpiercer (Ledová Archa). Jak vidno, Netflix si od seroše slibuje takový úspěch, že nám potvrdili další, druhou řadu. V hlavních rolích uvidíme Jennifer Connelly, Daveeda Diggse a Seana Beana. Chystáte se na druhou řadu?

Plány Netflixu pro rok 2021

Když už jsme u toho Netflix & Chill, máme pro vás i sumář toho co Netflix plánuje pro letošní rok. V jejich videu můžete vidět například už 3 díl Kissing Booth, uvidíte Thora ve filmu Escape from Spiderhead, Yes Day, objeví se i Dave Bautista nebo Jason Momoa.

Agent 47 se připomíná svou deluxe edicí.

Pleška s čárovým kódem na týlu to má za pár. Už 20.ledna se dočkáme ukončení celé trilogie Hitmana. A protože marketingová masírka jede na plné obrátky, na Youtube se dostalo video s unboxingem Deluxe Edice posledního Hitmana. Edice obsahuje samozřejmě unikátní lokace a skiny pro Agenta 47, komentář režiséra, digitální soundtrack a digitální worldbook. To vše za krásných 2400Kč.

Returnal nám představilo palebnou sílu

Pamatujete si ještě letní IGN akci Summer of Gaming. Na PlayStation Showcase došlo mimo oznámení nových konzolí i k představení PS5 titulů. A právě mezi nimi bylo trošku záhadné Returnal. Poslední video, které jsme dostali ukazuje výbavu, díky které budete schopni všem emzákům ukázat, že nejste jen miniaturní pozemšťan. Zajímavé je, že hra vyjde už 19.března!

Objevily se detaily ohledně Cyberpunk 2077 multiplayeru

Co by to bylo za MAGlajz, kdybychom vynechali Cyberpunk. Vždyť se poslední dobou nemluví vůbec o ničem jiném. Dostali jsme omluvné video za technický stav, memes na internetu jsou nekončící a teď se komunita opět ukázala.

V souborech hry totiž pilní mineři možná objevili informace o multiplayeru do Cyberpunku 2077. Konkrétně se má jednat o dva různé herní módy. První se nazývá Heist mód (GTA vidíme tě,) a druhý Deathmatch mód. Dále se leak zmiňuje o peer-to-peer připojení a dedikovaných serverech. Nic samozřejmě není oficiálně potvrzeno!

Tak, MAGlajz druhého týdne je za námi. Další týden v roce 2021. Člověk se nenaděje a jsou tu zas vánoce co? Která z novinek je pro vás nejzajímavější? Chystáte se třeba do Path of Exile? Nebo spíš utápět hodiny ve Warzonech?

Každopádně díky za pozornost a těšíme se na vás v dalším díle týdenního souhrnu novinek – MAGlajz!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button