NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Sniper Elite 5 má datum vydání

Taktická střílečka z pohledu třetí osoby Sniper Elite 5 dostala datum vydání. Rebellion na svém twitterovém účtu odtajnil datum vydání. Sniper Elite 5 vyjde 26. května. Titul bude dostupný na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Pojďme se blíže podívat, co o chystané hře víme. Já osobně se nemohu dočkat, až proženu kulku hlavou pár nacistům.

Jak už jsem zmínil, Sniper Elite 5 je taktická střílečka z pohledu třetí osoby. Taktický postup je v této hře nesmírně důležitý. Jak jsme si mohli zvyknout z předchozích her, k misím se dá přistupovat různě. Vždy je k dispozici několik různých cest, široký arzenál zbraní a vybavení. Mise se dají plnit odstřelováním z dálky, likvidací nepřátel potichu pomocí nože, nebo pistole s tlumičem a samozřejmě lze použít i rambo styl, kdy prostě vezmete do ruky samopal a vyvraždíte všechno co se hýbe. To je ovšem ten horší přístup, jelikož munice je omezena a nepřátelé nejsou úplně hloupí.

Foto: Steam

Děj hry ukazuje situaci ve Francii v roce 1944. Zde se účastníme vojenské operace podél Bretaňského pobřeží. Hlavním cílem je zabránit úspěšnému spuštění nacistického projektu Operation Kraken, který má ukončit druhou světovou válku ve prospěch Německa.

Co očekávat od Sniper Elite 5

Rebellion slibuje vylepšené chování zbraní (to bylo skvělé už v předchozích dílech série), velké možnosti přizpůsobení jak zbraní, tak výstroje a vylepšenou kill cam (kamera zabití), jež byla tahákem i u předchozích dílů. Vývojáři slibují velkou řadu režimů pro více hráčů, z nichž nejzajímavější mi přijde režim „invaze“, ve kterém lze tajně vstoupit do hry jiného hráče a lovit ho.

Foto: Steam

Sniper Elite 5 se ohlásil už před třemi lety v roce 2019, spolu se třemi dalšími tituly Sniper Elite. Hra však bude po pěti letech zbrusu nový hlavní díl série. Rebellion nám ze hry zatím moc neukázal, ale vydali gameplay trailer, cinematic trailer a trailer data vydání. Více se dozvíte na stránkách vývojáře.

Vrhnete se také do válečné vřavy, kde budete mít opět tu čest připravovat nacisty o jejich varlata?

Zdroj
Foto: Steam

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button