NovinkyPS4PS5

Jin Sakai se podívá i na PS5! | Novinka

Jedna ze dvou obrovských exkluzivek PlayStationu v loňském roce – Ghost of Tsushima – zažila při svém releasu nečekaně obrovský úspěch. I přes veškeré předpovědi AC klonu a dalšího open-world assassína, byli hráči příjemně překvapeni. I proto se začaly objevovat dotazy, kdy se Jin Sakai a jeho revenge objeví v lepší grafickém kabátě i na nových konzolích. A odpověď je, zdá se, tady!

Za všechno může LinkedIn

Jak tomu tak bývá, lidský faktor není neomylný. Dave Molloy, cinematic video producer, nedávno na svém profilu zveřejnil krátkou větičku. Stálo tam “Momentálně pracuji na hře Ghost of Tsushima pro PS5“. Pokud byste se na jeho profil chtěli mrknout dneska, nic takového už tam nenajdete. Krátce po postnutí byla zpráva smazána. A teď se můžeme ptát. Bude to sequel k prvnímu dílu? Nebo se spíše dočkáme jen upgradu jedničky a dostane se na 4K/60FPS?

V případě, že jste Ghost of Tsushima ještě nehráli, nemůžeme vám tento kousek jinak než doporučit. Jin Sakai je jedna z těch postav, které se vám vryjí pod kůži a celý story nebudete ani dýchat, než to celé skončí. Pokud jsem vás teasnul, ale ještě nejste kompletně přesvědčeni, mrkněte na naší recenzi!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button