NovinkyPCPS4

Street Fighter V: Champion Edition přidává nové funkce

Nová aktualizace vychází již tento měsíc a to konkrétně 29. března. Street Fighter V: Champion Edition se svého posledního rozšíření dočkal naposledy v listopadu loňského roku. Do hry se přidala postava Luka, ale support vývojářů ještě stále nekončí. Společnost Capcom v aktualizaci přidává nové grafické filtry pro offline použití a k tomu i systém bitevní rovnováhy.

Všechny postavy dostanou také nové barvy svého oblečení. V traileru níže se podíváme na jednu z hlavních postav a všechny barevné odstíny, které může Ryu používat. Do hry také přibudou nové remixy pro znělky jednotlivých bojovníků. Konkrétně se jedná o Dan’s Theme, Rose’s Theme, Oro’s Theme, Akira’s Theme a Luke’s Theme.

Street Fighter V: Champion Edition je k dispozici na PC a PlayStation 4. Zahrnuje základní hru včetně všech bezplatných aktualizací a většinu DLC se skiny postav. Capcom nedávno oznámil i pokračování prací na hře Street Fighter VI, ale zatím neznáme podrobnosti ohledně data vydání nebo na jakých platformách si budeme moci dát do rypáku.

Zdroj
Foto: IGDBFoto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button