HryNovinkyPCPS4Xbox One

HITMAN 2 konečně v prodeji!


Ve spolupráci s Cenega Czech s.r.o. s radostí oznamujeme, že dnešním dnem vstupuje do prodeje akční stealth hra z legendární série v hlavní roli s Agentem 47 – HITMAN 2. K dispozici pro  PCPlayStation 4 a Xbox One. A o čem že vlastně tenhle díl je? Vaším úkolem bude eliminovat nepolapitelný cíl s krycím označením Shadow Client a zničit jeho milice. Poté, co odhalíte skutečnou identitu svého cíle a dojdete pravdy ohledně daleké minulosti samotného Agenta 47, nebude už nic jako dřív…

Klíčové prvky hry HITMAN 2:

  • Prostředí jako zbraň: Využívejte okolní prostředí ke svému prospěchu a proveďte tak perfektní zabití za aplikace mnoha technik – plížení, sabotáž nebo tvrdá síla – a proměňte svou kreativitu ve smrtící zbraň.
  • Nemilosrdný svět nájemných vražd: HITMAN 2 nabídne zcela novou příběhovou kampaň, nové mise, nedostižné cíle (Elusive Targets) a volnější živoucí obsah, který hráčům umožní otestovat nové způsoby zabijácké kreativity.
  • Nové herní módy: Hra HITMAN 2 nabídne nové módy a způsoby, jak si hru užít společně s přáteli – jako je například kooperativní mód Sniper Assassin.

A aby toho nebylo málo, neohrožený Agent 47 přijel do Prahy sejmout pár cílů. Zda se zastavil i na úřadě vlády, nevíme (což je škoda, docela by se to šiklo 😀 )

CENEGA CZECH Představuje český cosplay k příležitosti vydání hry HITMAN 2!

HITMAN: Daniel Kautský
Fotografie: David Szeliga – Butrix production
MUA: Mary Odinson
Foceno v Praze

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button