NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Hogwarts Legacy se představí ve 14 minutovém videu

Už je to pěkně dlouhá doba kdy se svět dozvěděl, že Avalanche Software pracuje na nové hře ze světa Harryho Pottera. Nyní se ale proslýchá, že vývoj razantně pokročil a my se budeme moci podívat v jakém je hra stavu. Video o délce 14 minut představí hranou verzi hry i komentáře vývojářů.

Od titulu jsme se dočkali zatím jen samých odkladů a omluv, protože vývoj Hogwarts Legacy nepokračuje tak rychle. Sony ale nyní oznámilo, že do světa vypustí čtvrthodinové video s herní ukázkou na PlayStation 5. Videoukázka bude součástí prezentace přímo na stránkách PlayStation Blog. Kromě herního představení bude součástí i několik komentářů členů týmu ze studia Avalanche Software.

Jestli se v ukázce ukáže i datum vydání nebo ne, se dozvíme už 17. března. Několik nápověd ale naznačuje, že vydání se dočkáme letos v září. Buďte tedy správně naladěni a oči přišpendlete na obrazovky. Hogwarts Legacy bude k dispozici na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a PlayStaton 5.

A víte, že tým ze studia Bioware pracuje na dalším díle série Mass Effect a do týmu přibral významnou posilu?

Zdroj
Foto: IGDB

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button