MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #52 – Tudy neprojdeš, bote

I tento týden vám přinášíme nové informace z oblíbených světů ve formě naší populární rubriky MMO Novinky #52. Lost Ark zatočil s roboty. Elder Scrolls Online se chlubí novinkami ve svém in-game obchodě. Star Wars: The Old Republic startuje novou galaktickou sezónu. Do Final Fantasy XIV se vrací pravidelný event a World of Warcraft odhalil další plány do budoucna.

Lost Ark

Tým zodpovědný za Lost Ark nedávno oznámil, že permanentně odstranil přes milion nelegitimních účtů s boty. Podle vývojářů byli boti velkým problémem již od spuštění hry a tým strávil spoustu času na jejich odstranění. Snažili se vytvořit nástroje pro jejich identifikaci a postupně všechny odstranit. Nyní se jejich tvrdá dřina začíná vyplácet. To však neznamená, že by ve svém úsilí polevili a i nadále pracují na nových způsobech boje proti botům, včetně rozšíření dalších nástrojů proti podvádění.

Elder Scrolls Online

ESO se podělilo o novou nálož předmětů, které tento měsíc dorazí do Crown Store. Nová nabídka zahrnuje sochu, mounta, vlasy, pokrývky hlavy a mnoho dalšího. Kromě nových věcí, za které můžete vesele utrácet, přináší ESO i novinky ohledně nadcházejícího DLC Ascending Tides. Konkrétně se zaměřuje na jednu z oblastí, které DLC přinese, s názvem Coral Aerie. Poměrně rozsáhlý popis naleznete na oficiálních stránkách. Na DLC navazuje i další novinka ohledně kapitánky Kaleen, nové postavy. Zprávu od Fahara’jada lady Arabelle, která se jí týká, si můžete také přečíst na oficiálních stránkách.

Star Wars: The Old Republic

Druhá sezóna Galactic Seasons je již v plném proudu. Denní a týdenní cíle jsou zveřejňovány na měsíční bázi a nyní si můžete prohlédnout i ty naplánované mezi 8. březnem a 5. dubnem. Cíle jsou různé od těch jednodušších jako získání určitého počtu Conquest pointů, až po ty složitější, které zahrnují několik různých kroků. A kde jinde si to přečtete než na oficiálních stránkách.

Final Fantasy XIV

Do Final Fantasy XIV se vrací dvě pravidelné události. První z nich je Little Lady’s Day, která začíná od 14. března a dá vám šanci získat Little Lady’s Crown. Vaše šance vyprší 31. března. Další událostí, která se vrátí, je Moogle Treasure Trove, Začíná taktéž 14. března a potrvá až do poloviny dubna. Během této události můžete získat Irregular Tomestones a to dokončením dungeonů, raidů, zkoušek a PvP obsahu. Poté je můžete vyměnit za různé odměny.

World of Warcraft

Shadowlands nedávno vstoupilo do své finální fáze a hráči tak nyní mají možnost postavit se samotnému Žalářníkovi. Ale to ještě prý nebude konec WoWka. Zakroužkujte si v diáři nebo kalendáři datum 19. dubna. Blizzard Entertaiment totiž plánuje tento den oznámit svou další expanzi pro tuto MMO hru. Tedy aspoň takový je zatím jejich plán. Uvidíme jak moc to ovlivní aféry, které se kolem nich nyní točí.

Tak to byly MMO Novinky #52. Zatím to vypadá, že zmíněné hry čeká jen zářná budoucnost bez botů. Tak zase příště.

Zdroj
Foto: Freepik

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button