NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

TESO – update 33 a sdílené achievementy

Za dva týdny nás čeká velký update v MMO hře The Elder Scrolls Online, který přinese několik významných změn. Sdílené achievementy, nový způsob expení undanted guildy, změny v odměnách za PvP úspěchy a nebo třeba možnost zakoupení asistenta pro deconstrukci předmětů. Pojďme si všechny tyto novinky podrobněji představit a zamyslet se nad jejich přínosem.

Foto: Bethesda

Sdílené achievementy

První velkou změnou je přechod na sdílené achievementy skrze postavy na jednom účtu. K čemu tahle změna vlastně hráčům pomůže? Má to několik pozitivních, ale i negativních rovin. Tím, že splníte některé achievementy, si může vaše postava odemknout barvu na kosmetické obarvení zbroje nebo užívat konkrétní titul. Například pro získání hnědé barvy (Wolf’s Fur Brown) se musel hráč nechat nakazit lykantropickým virem a vyexpit vlkodlaka na maximum, aby v rámci odměny tuto barvu odemkl. Pokud ale chtěl bílou (Lamae’s White), musel totéž absolvovat s upírským virem v krvi. Získat nákazu přirozenou formou znamená sledovat ve hře fáze měsíce a nahánět NPCčka, aby vás pokousala. Uznejte sami, že dělat tohle na každé postavě jen pro získání barvy, to není zrovna zábavné.

Negativum? Pokud budete chtít dokázat, že s danou postavou zvládáte zdolat nějaký konkrétní náročný dungeon, za který je vaší postavě udělen právě achievement, tak to už nebude možné, když je to všechno sdílené. Stačí, aby to hráč splnil na jiné postavě a má to zapsané u všech. Když se sestavují skupiny na právě ty nejnáročnější trialy či dungeony, tak se právě skrze achievementy může hráč kvalifikovat, což už brzy nebude směrodatné. Právě v tomto ohledu je zmíněná novinka pomyslným klackem hozeným pod nohy.

Nový způsob expení Undaunted skill linie

Zcela novým způsobem se bude expit skill linie Undanted guildy. Hráči se budou muset zaměřit na návštěvy skupinových dungeonů (pro 4) a plnit daily questy této guildy. V tomto ohledu vidím především jeden velký přínos a to posílení zájmu o tento herní content. Hráči jsou motivování k chození do dungeonů a plnění přidružených questů, k čemuž zpravidla využijí i nástroj pro vyhledání skupiny. To bude mít pozitivní dopad na posílení funkce právě group fingeru. Negativem může být pro někoho vyšší časová náročnost.

Dragonguard – foto: Bethesda

Zajímavější odměny z PvP

Značnou obnovu armorů i zbraní mohou hráči zaznamenat v oblasti PvP vybavení a to jak v Cyrodiilu, tak v Imperial City. Nově se ve hře objeví ke koupi lístky na výrobu zbroje a zbraní ve stylu Dragonguard. Ty si lze zakoupit za Telvary (měna v Imperial City) po splnění požadavku dosažení ranku 20 v PvP.

Nový asistent usnadní deconstruct

V Crown Store se od 29.3.2022 objeví možnost zakoupení si nového osobního asistenta. Ten bude nabízet možnost rozložení všemožného lootu (vybavení) kdekoliv a kdykoliv. Po zakoupení se vám odemkne možnost kdykoliv tohoto asistenta vyvolat. Rozebírat můžete všechny typy zbraní, armorů a dokonce i šperků.

Nový update vyjde společně s DLC Ascending Tide a to konkrétně 14.3.2022 pro PC a 29.3.2022 pro konzole. Jedná se o bezplatný update pro všechny hráče nehledě na jejich vlastnictví DLC. Ke hraní The Elder Scrolls Online nepotřebujete platit měsíční poplatky. Stačí si hru jednorázově zakoupit a to buď na platformě Steam (PC verze), na oficiálních stránkách a nebo v případném obchodu na vybrané konzoli.

Zdroj
Foto: Bethesda

Anna Hynešová

Ráda hraju hry a občas jen tak streamuju na Twitchi.🎬 Odkud mě můžete znát? Indian | Filmové novinky | Simosvět | Creeprovinky | Blackhole | Gejmrbox | Zing.cz | Hrajeme s Annie | elderscrolls-online.cz | Roleplaysvet.cz

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button