NovinkyPC

Devour vychází, připravte si vymítací nádobíčko | Novinka

Již před časem jsme vás informovali o nadcházejícím vydáním co-op survival hororové hry Devour. A ten den už nadešel. Hra je nyní přístupná na Steamu. A jaký zážitek nám hra nabídne? No vypadá to na standardní lekačku, ale kdoví třeba překvapí. Pokud jste četli náš předchozí článek, tak již samozřejmě víte, že se ve hře zhostíme role člena kultu. A jak už to u takových kultů bývá, dojde i na (pravděpodobně) půlnoční rituál. Ten se samozřejmě zvrtne a na scénu přichází démonické posednutí. V tomto případě je obětí vůdkyně kultu. No, za příběh hra body navíc nedostane.

Zdá se, že jejím hlavním prodejním artiklem je co-op. Ve skupině až čtyř hráčů budeme muset spolupracovat, abychom zmršený rituál napravili a démona poslali kam patří. Ten samozřejmě neodejde jen na požádání, a tak je na řadě boj o přežití. Zdá se, že tohle bude jedna z těch her, kde útěk je jediná možnost obrany. Možná soudím hru příliš rychle podle obalu, ale je to asi tím, že lekačky jsou podle mě pasé. Co-op funkce Devour vypadají zajímavě, ale zbytek se mi zdá až příliš známý a ohraný. Takže jedno vymítání prosím a jedeme dál.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button