MobileNintendoNovinky

Pokémon Presents: tři nové hry, DLC a velké oznámení?

Nintendo přichází s další várkou novinek, tentokrát se vše točí okolo Pokémonů! Na své Pokémon Presents show odhalili 3 nové hry – Pokémon Smile, Café Mix a New Pokémon Snap. Dále bylo vydáno nové DLC k Pokémon Sword & Shield s názvem Isle of Armor. Na konec byl oznámen nový titul, který však hodlají odhalit až 24. června.

Pokémon Smile

První novou hrou je Pokémon Smile. Je to mobilní AR hra, jejímž účelem je pomoct dětem naučit se čistit si zuby. Při čištění dostanete pokémonní klobouček, a zároveň vám budou na obrazovce vyskakovat instrukce, abyste si kartáčkem projeli celá ústa. Tím zachraňujete Pokémony uvězněné bakteriemi tvořícími zubní kazy, zachránění se vám následně ukládají do Pokédexu.

Můžete si zároveň nastavit připomínky, abyste si nezapomněli večer zuby vyčistit. Stáhnout si hru můžete už teď na Google Play či App Store.

Pokémon Café Mix

Další mobilní hrou je Pokémon Café Mix. V té se ponoříte do role majitele kavárny a budete se snažit obsloužit své pokémonní hosty. Toho docílíte plněním různých puzzle. Postupně si budete moci navyšovat počet zaměstnanců a zkrášlovat si svůj podnik. Hra bude brzy dostupná na mobily a Nintendo Switch.

New Pokémon Snap

Poslední novou hrou z Pokémon Presents je New Pokémon Snap. Je to překopávka 20 let starého Pokémon Snapu, který vyšel původně na Nintendo 64. Premisa je jednoduchá – cestujete po ostrově plném Pokémonů a snažíte se je vyfotit. Oproti originálu však bude obsahovat mnohem více druhů. Jedním z představených vývojářů je mimo jiné Bandai Namco, datum vydání je zatím neznámé. Hra přijde na Nintendo Switch.

Fanoušci Pokémon GO se mohou také těšit na Mega Evolutions, které přijdou později letos. Nakonec můžeme očekávat nový velký projekt, který však bude oznámen na další show příští týden, 24. června.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button