NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

V TMNT Shredder’s revenge si zahrajete i za mistra Třísku

Mistr Tříska je díky své klidné povaze a rozvážnosti pravým opakem svých svěřenců a v boji ho jen tak neuvidíte. Faktem ale je, že když už se nějakého účastní, všichni co nechtějí přijít k úrazu, by mu měli jít hodně rychle z cesty. Jeho silné údery holí jsou stejně tak nebezpečné jako jeho znalosti speciálních ninjutsu technik, které prorazí nepřátelské řady stejně rychle jako želvy, když ucítí sýrovou pizzu.

TMNT: Shredder’s Revenge přenáší do moderní doby nejoblíbenější ninjy z New Yorku v úžasném pixel artovém designu inspirovaném hrami z 90. let. Kromě možnosti zahrát si za všechny ikonické želvy a April O’Neil si budete moct zahrát i za mistra Třísku a užít si tak boje proti Bebopovi, Rocksteadymu a Trhači na úplně jiné úrovni.

TMNT: Shredder’s Revenge vyjde pro všechny konzole a PC s plnou podporou online kooperační hry pro 4 hráče nebo hezky u jedné obrazovky stejně jako v našem dětství.

Zdroj
Foto: Dotemu

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button