NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Dead by Daylight: Trickster a Yun-Jin reveal trailery | Novinka

V posledním článku o Dead by Daylight jste si mohli přečíst shrnutí schopností dvou nových postav, které epizoda All-Kill přináší. Studio Behaviour Interactive přišlo s reveal trailery a zároveň přidalo doplňující backstory informace, které extravagantní k-popové duo hezky opepřují. Kdo je tedy fešný vrahoun Trickster a tvrdá dáma Yun-Jin?

dead_by_daylight_trickster

Ji-Woon aka Trickster

Než přišel Trickster, byl tu Ji-Woon Hak.  Než se okolím začal rozléhat křik mučených obětí, rozléhal se křik jím adorujícího publika. Ji-Woon vždy toužil po slávě a pozornosti davů. Jeho charisma a přirozený talent mu vydláždily cestu až ke dveřím Yun-Jin Lee, hudební producentky Mightee One Entertainment. Jeho kariéra nabrala rychlý spád a brzy už byl milovaným zpěvákem k-popové skupiny NO SPIN.

Jak to ale s touhou po slávě bývá, s jídlem rostla chuť. Obdiv dělený mezi všechny členy skupiny nestačil, Ji-Woon chtěl všechnu pozornost pouze pro sebe. V tu chvíli mu osud naservíroval řešení na stříbrném podnose. Oheň v nahrávacím studiu ho postavil před volbu – zachránit členy své skupiny před jistou smrtí, nebo si dát nohy nahoru a shrábnout pozornost médií jako ubohý přeživší strašlivé nehody. Rozhodnutí bylo vlastně velmi jednoduché. Oportunistická producentka Yun-Jin chytla příležitost za pačesy a zrodila se nová modla. Trickster – sólový umělec, bad boy s něžným srdcem. Tedy, takový byl alespoň plán.

Brzy se tajnou součástí nových singlů stal i křik jeho týraných obětí. Trickster si dal na svých zamordovaných výtvorech záležet a s narcistickou zvráceností zanechával na místech činu i indicie ke svému dopadení. Než k tomu však došlo, Mightee One Entertainment vyjádřilo svoji nelibost nad upadající kvalitou Tricksterovy hudby a nařídilo, že všechny další písně musí být pod přísným dohledem.
Trickster tedy také vyjádřil svou nelibost a na soukromé show pro členy společnosti své diváky přiotrávil a následně umučil k smrti. Na konec si nechal Yun-Jin Lee, svoji producentku, která ho vytáhla až na vrchol. Než ale stihl dokonat své dílo do konce, přišla Mlha. A s ní další pódium, na kterém může předvést svůj talent.

yun_jin_dead_by_daylight

Yun-Jin Lee

Ambiciózní a nezlomná – tak se dá Yun-Jin Lee zcela po právu popsat. Dětství v chudobě ji zatvrdilo a přiostřilo lokty, které jí pomohly prodrat se na světlo veřejnosti. V sedmnácti měla to štěstí, že její školu navštívili hledači talentů z Mightee One Entertainment a nabídli jí místo zvukové stážistky.
Yun-Jin na sobě tvrdě pracovala a brzy si získala uznání svých nadřízených a pevnou pracovní pozici ve studiu. Roky, které následovaly, se nesly v rytmu jejích melodií. Kdo něco znamenal, měl hit z dílny Yun-Jin. Pod svá křídla dostala i upadající skupinu NO SPIN, která se horko těžko snažila udržet nad vodou. Poté, co narazila na Ji-Woona, usoudila, že on a jeho ohnivá osobnost, je přesně to, co skupina potřebuje. A měla pravdu.

NO SPIN se stali nezastavitelnou raketou, tedy až do té chvíle, kdy většina členů zemřela při tragické nehodě v nahrávacím studiu. Yun-Jin ale nebyla připravená přijít o svou zlatou husu a rychle vymyslela, jak z nešťastné události vytřískat co nejvíc. Na scénu nakráčel Trickster, jediný přeživší ohně, sužovaný steskem po svých zemřelých kamarádech. Její důmyslný plán vyšel a show se mohla dát znovu do pohybu. Škoda jen, že všude, kam se Yun-Jin a její talent Trickster pohnuli, se začaly objevovat morbidní vraždy. Netrvalo ale dlouho a Yun-Jin v hudbě svého svěřence narazila na velmi znepokojivé zvuky. Touha udržet se na vrcholu jí ale zaslepila obě oči a ani po velmi okatých náznacích (v podobě fotek z míst vražd) si nechtěla připustit, co už nejspíš dávno dobře věděla.

Než se však nadála, seděla přivázána k židli v sále plném rozsekaných ostatků svých kolegů a nadřízených a Tricksterovy hladové oči se upíraly jen na ní. Než ale mohl zasadit svůj první úder, vše zmizelo a zůstala pouze Mlha. Yun-Jin se ale nikdy nevzdá bez boje.

Podobné články

Back to top button