NintendoNovinky

Star Wars: The Force Unleashed na Nintendo Switch? Proč ne

Během poslední prezentace Nintendo Direct jsme se toho dozvěděli hodně. Jednou z novinek je i oznámení studia Aspyr, že se chystají vydat na Nintendo Switch předělanou klasiku z roku 2008. Mám na mysli samozřejmě titul Star Wars: The Force Unleashed. Svět Star Wars nepřestane hráče bavit asi nikdy a vývojáři to moc dobře vědí.

Verze Star Wars: The Force Unleashed nebude remasterem díla, ale pouze drobně předělanou verzí, která se spustila pro konzole Wii. V této verzi bude přístupný i režim Duel, který umožní bojovat dvěma hráčům v multiplayeru na rozdělené obrazovce.

Malým vylepšením ale hra samozřejmě projde. Textury, rozlišení a snímkovací frekvence budou malinko vyčištěné, aby hra měla větší šmrnc.

S portováním na novou konzoli vypomůže také Krome Studios. Tuto informaci na sebe sami práskli na svém oficiální Twitter účtu. Ale vás spíš zajímá nějaké video. Tak tady ho máte.

A málem jsem vynechal to nejdůležitější. Na vydání nemusíme čekat moc dlouho. SW: The Force Unleashed na Nintendo Switch vyjde 20. dubna a bude stát necelých 20 dolarů.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button