MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #30 – Nové vyhlídky

Tak tu máme další týden a s ním i MMO Novinky #30. A konečně se něco dozvíme i o Glienoru, protože Runescape přichází s novým, nezvyklým bossem. V Guild Wars 2 zrovna probíhá druhá beta elitních specializací. Sea of Thieves rozbíhá novou sezónu a slaví Halloween. A Wild Terra 2 markantně rozšiřuje schopnosti. Tak se na to mrknem podrobněji, ne?

Runescape

Po několika týdnech sucha na poli novinek, přichází Runescape s novým dungeonem a velmi neobvyklým bossem. Začíná třetí fáze Elder God Wars Dungeon The Croesus Front. V ní se setkáte s novým bossem, jak už to ovšem bývá, ale tohle není jen tak ledajaký boss, na tohohle jsou všechny zbraně krátké. Tady vám pomůže jen extrémní skillování. Croesus sídlí pod hlavním Senntistenským hřbitovem a nyní se probouzí, aby rozšířil své spory po celém světě. Nečekejte ale klasický souboj, Croesuse porazíte jedině za pomoci nebojových schopností. Nejde totiž o to ho zabít, ale dostat zpátky do vegetativního stavu. Toho dostáhnete za pomocí různých schopností jako sekání dřeva či rybaření, čímž zabráníte šíření jeho spor a houbovité masy. Ani Croesus na vás nebude útočit tradičně, místo toho, aby vám ubíral život, zaměří se na snižování úrovně vašich schopností. Podrobnější informace naleznete na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

I tento týden si můžete zopakovat události odehrávající se ve 4. sezóně Living World. Tentokrát přišla na řadu epizoda All or Nothing. Caithe má stopu ohledně Glintina odkazu a chce se zeptat Ogdena Stonehealera na pár věcí. Avšak Dumand’s Priory jí nevítá zdaleka tak srdečně, jak by čekala.

Tento týden také probíhá již druhá beta, při které si můžete vyzkoušet nové elitní specializace, které přijdou s novou expanzí. I tentokrát na nás čekají tři a to pro válečníka, elementalistu a revenanta.

Vindicator je elitní specializace pro revenanta a jeho zbraní je obouruční meč. Sílu čerpá z legendárního spojenectví dvou nepřátel a používá ji k ničení svých nepřátel a ochraně svých spojenců.

Bladesworn je elitní specializace pro válečníka a jeho zbraní je celkem překvapivě pistole. Canthanská technologie vytvořila gunsaber, spojení sečné zbraně se střelnou. A jen bladesworn dokáže takovou zbraň ovládat.

Catalyst je elitní specializace pro elementalistu a jeho zbraní je kladivo. Tito nadaní oživili starověké způsoby usměrňování elementálních sil a spojili je s moderní nástavbou jako například jade tech sphere.

Sea of Thieves

Sea of Thieves čeká čtvrtá sezóna a to už během tohoto týdne. Těšit se můžete na nová podvodní dobrodružství a výzvy hluboko v mořích. S novou sezónou přichází také nové battle pass odměny a Halloweenské oslavy. S novým battle passem budete mít možnost odemknout 100 levelů a čekají vás bohaté odměny v podobě nových lodí a zbraní. Zúčastněním se Halloweenské akce můžete získat nový kostým, loď a další zbraně. Tak neváhejte, další sezóna pirátských dobrodružství začíná!

Wild Terra 2

Survival MMORPG Wild Terra 2 obdrželo nový, větší update. Do hry bylo přidáno přes 25 nových nebojových schopností. Takže nyní můžete pěstovat rostliny, rybařit a podobně. Kromě nových schopností vývojáři potvrdili vydání Plague Island, nového kontinentu, který do hry přibyde 14. října. Kromě nového místa k prozkoumání přinese nová oblast i novou horninu morbium, která bude sloužit k vylepšování zbrojí a zbraní. Tak za tři týdny budete mít možnost přežívat novým způsobem.

Tak to byly MMO Novinky #30, které přinesly tentokrát dost zpráv o budoucích událostech v našich oblíbených světech. No, máme se na co těšit. Tak zase příští týden.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button