NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

The Wolf Among Us 2 chystá krátký event

Zpátky v čase kdy bývalo studio Telltale Games na samotném vrcholu, my při hraní jejich her měli skutečně pocit, že naše rozhodnutí mají skutečně nějaký vliv na herní vývoj a svět byl v té době ještě krásný, se mezi ty nejkvalitnější hry s hrdostí řadila také The Wolf Among Us. Po celém rozpadu studia Telltale, ztratili fanoušci téměř veškerou naději na to, že by se jednoho dne snad mohli dočkat pokračování jejich oblíbené hry. A jak se říká, nikdy neztrácejte naději, The Wolf Among Us 2 je tu stále s námi.

Půlhodinová ukázka s The Wolf Among Us 2

Kdo jiný než všemi milovaný a oblíbený Geoff Keighley se na twitteru pochlubil informacemi ze zákulisí vývoje sequelu. Sám Geoff bude už ve středu 9. 2. hostovat půl hodinový stream, na kterém se poprvé objeví oficiální trailer pro nadcházející hru. Kromě traileru bude místo pro historky ze strastiplného vývoje. Nový trailer se pyšní tím, že je plně zachycen in-game. Což značí, se nebude jednat o žádný render nebo cinematic. Poprvé tak uvidíme jak hra vypadá a jaký pokrok od roku 2014 urazila.

Pokračování po více jak 8 letech

Od prvního dílu uběhlo už neuvěřitelných 8 let. Přestože víme o The Wolf Among Us 2 už od roku 2017, o rok později došlo k rozpuštění studia Telltale Games a prakticky ke zrušení vývoje všech titulů. Po odkoupení společností LCG Entertainment, se mohlo studio opětovně pustit do prací a v roce 2019 jsme dostali znovu potvrzení o pracích na sequelu k první hře. Jak pokračování dopadne, čeho budeme svědky tentokrát a jak hra vypadá se dozvíme už tuto středu. Připraveni?

Zdroj
Foto: The Wolf Among Us 2

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button