Google StadiaNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Marvel´s Avengers se objeví na Xbox Game Pass

Hra Marvel´s Avengers nedosáhla takové oblíbenosti, s jakou se u ní počítalo. Ani u kritiků a bohužel ani u hráčů. Ale pořád to nebyl ani žádný propadák. Společnost Crystal Dynamics, která hru vytvořila společně se společností Square Enix, která hru produkovala, ale nemusí zoufat. Hra se stále vyvíjí a určitě směrem k lepšímu. Ale pojďme k hlavní zprávě o Game Passu

Marvel´s Avengers bude už 30. září k volnému hraní

Pokud stále váháte, jestli si hru koupit nebo ne a máte zaplacený Game Pass, tak dilema zmizí. Hra bude od 30. září k dispozici jak pro konzole Xbox, tak i pro PC a Cloud gaming. Balíček obsahuje kompletní základní hru včetně rozšíření Kate Bishop, Hawkeye a také i nejnovější rozšíření s Black Pantherem. Navíc k tomu bude i od 30. září do 4. října probíhat oslava prvního výročí hry. Během této akce budou zkušenosti získané ve hře čtyřnásobné.

Avengery si můžete v současnosti zapařit na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC a Google Stadia. Bonusový obsah se Spider-Manem bude dodán později v tomto roce.a to prostřednictvím funkce Hero Event. Exkluzivně se ho dočkají pařmeni s PlayStation 4 a PlayStation 5.

Tak co, už máte Game Pass? První měsíc je to téměř zadarmo pro PC a verze Ultimate, tak proč to nezkusit. Nebo si můžete přečíst náš nový článek o podvodech ve videohrách. Cheaters everywhere!

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button