NovinkyPC

Lost Ark sbírá hráče jako na běžícím páse

V herní komunitě často najdete skupinku hráčů, kteří se vždy chytnou na nějaký trend a jsou mu věrní do doby, než zase upadne do zapomnění. Především u multiplayerových her je syndrom rapidního peaku hodně znatelný a čas od času můžete pozorovat nějakou hru, která strašně rychle vystřelí a po měsíci, dvou už po ní neštěkne ani pes (zdravíme New World!) A přestože se Amazonu nástup na scénu nepodařil, nevzdali se a přišli s dalším MMORPG. A jak se zdá, Lost Ark má stejný nástup jako předchůdce. Udrží to?

Lost Ark jako druhá nejhranější hra na Steamu

Nové MMORPG vystřelilo jako Muskovy rakety. Během jediného dne se stalo jednou z nejvíce streamovaných her na platformě Twitch, v téměř každé herní skupině se probíraly classy a grinding v nově objeveném MMORPG. Hmm, ty časy Metin 2 jako by byly zpět! Hype potvrzují i oficiální Steam statistiky. Lost Ark zaujal hráče natolik, že během pouhých 24 hodin se stal 2. nejhranější hrou v historii celého Steamu. Díky 1 milionu aktivních hráčů se tak Lost Ark už nyní zapsal do historie a tohle místo mu asi jen tak někdo nesebere.

Hra se nevyhýbá problémům

Velký launch ale nejde ruku v ruce s bezproblémovostí. Jako první se přihlásila queue. Hráči čekají ve frontě na server i několik hodin a neodrazuje je ani občasné prodlužování čekací doby. Tenhle problém je umocněný faktem, že Lost Ark vychází jako free-to-play, a hru si může tak vyzkoušet úplně každý. Doufejme tedy, že Amazon zapracuje na kvalitní podpoře a na váš oblíbený server se příště přihlásíte bez problémů. Abychom během toho čekání na připojení neztratili o hru úplně zájem.

Zdroj
Foto: ags.com

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button