NovinkyPS4PS5

Gran Turismo 7 ukazuje jednu ze svých nejslavnějších tratí

Závodní simulátor Gran Turismo 7 čeká na své vydání, které proběhne 4. března 2022. Titul vyjde na konzole PlayStation 4 i PlayStation 5 a to z něho dělá první multi-konzolový projekt v celé sérii. Hra má obsahovat 90 závodních tratí a jednou z nich je i slavný okruh Daytona International Speedway. Pojďme se podívat, jak zavodní okruh vypadá v traileru.

Když přišlo potvrzení od vývojářské společnosti Polyphony Digital, že závodní trať Daytona bude součástí série, tak mnoho fanoušků zajásalo. Není to poprvé, co se v rámci simulátoru podíváme na Floridu. Je to jedna z tratí, na kterých se jezdí i závody NASCAR a to už od roku 1959. V sérii se trať objevila i v dílech Gran Turismo 5: Prologue, Gran Turismo 5 a Gran Turismo 6, ale ani jedno se nedá srovnávat s pokročilou technologií zobrazování, která na nás čeká při spuštění na konzolích poslední generace.

Jestli nám vývojáři poskytli pohled zrovna na tuhle trať, tak co těch 89 zbývajících? Já se už teď nemohu dočkat, až to uvidíme v celé své kráse.

Do vydání zbývají necelé dva měsíce. Počítejme tedy s tím, že nás vývojáři budou stále více dráždit novými informacemi.

A co říkáte na novinku o udělení ratingu v připravovaném filmu o rytíři z Gothamu? Batman v podání Roberta Pattinsona získává označení PG-13.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button