MobileNovinky

Pokémon GO představuje první event v roce 2022

Společnost Niantic oznamuje první událost tohoto roku v populární mobilní hře s názvem Pokémon GO. V kampani Season of Heritage se ponoříme do eventu s názvem Mountains of Power. Akce začíná v pátek 7. ledna a bude trvat až do čtvrtka 13. ledna. S trenérem budete cestovat horami v oblastech Johto a Sinnoh a spolupracovat se Spakem na odemčení dalších dveří.

K otevření každých dveří je zapotřebí pomoc pokémonů typu Rock a Steel. Během akce tak narazíme častěji na pokémony tohoto typu. Konkrétně větší spawn se týká u pokémonů Zubat, Geodude, Slugma, Barboach, Machop a Nosepass. Ve vzácnějších případech narazíme na starého dobrého Onixe a Ferroseda. V raidech to bude podobné.

  • Jednohvězdičkový raid – Onix, Alolan Geodude, Beldum, Bronzor
  • Tříhvězdičkový raid – Ursaring, Donphan, Medicham, Absol
  • Pětihvězdičkový raid – Heatran
  • Mega raid – Mega Aerodactyl

Dalším bonusem během události v aplikaci Pokémon GO je, že vám stačí ujít pouze poloviční vzdálenost se svým kámošem k získání srdička. Během trvání akce se také povede Timed Research zaměřený na chytání pokémonů, líhnutí vajíček a získávání buddy candy.

Takže akci určitě nepropásněte. A taky nepropásněte začátek seriálu Peacemaker, který poběží na HBO GO..

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button