MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #40 – O updatech a patchích

Je tu 48. týden a s ním jsou tu i MMO Novinky #40. Dauntless přichází na next-gen konzole. Guild Wars 2 pokračuje v odhalování novinek o své nadcházející expanzi. New World obdržel nový patch, který opravuje chyby způsobené posledním updatem. Elyon přidává nový raid. A Neverwinter uzavírá svůj současný příběhový rámec. Tak se na to podíváme podrobněji.

Dauntless

MMORPG Dauntless od studia Phoenix Lab přichází na konzole nové generace s lepší grafikou a rychlejším nahráváním. Kromě toho, že si hru nyní můžete zahrát na svých nových konzolích, tedy pokud jednu z nich vlastníte, vyšel i nejnovější patch Call to Arms. Update přinesl behemonta jménem Sahvyt. Zabití nového monstra vás odmění novým materiálem a vybavením. Kromě updatu vydalo studio i Hunt Pass, který přináší Krolachi Warlords, novou pomoc pro vaše lovce. Podrobnější informace naleznete jako obvykle na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

Čím blíže je vydání třetí expanze End of Dragons, tím více informací nám ArenaNet poskytuje ohledně nové lokace Cantha. Tentokrát se s námi podělili o vzhled nové cechovní haly. Jmenuje se Isle of Reflection a celý její design je inspirovaná asijským visuálem. Nová expanze vyjde až v únoru, ale porozhlédnout se po nové cechovní hale můžete již nyní v nově vydaném videu.

New World

Nedávno vyšel nový update Into the Void, který sice přidal nové prvky a obsah, ale zároveň tak trochu hru rozbil. Vybavení bylo vymazáno, hráči získali hromady zlata a tým, který se o hru stará, byl opět nucen zablokovat obchodování. Nový patch 1.1.1 se snaží tyto chyby opravit a zároveň hru ještě více vybalancovat. Upravuje například získávání zkušeností v craftingu a odstraňuje chyby ve šperkařství. Podrobný výpis všeho, co se patch snaží napravit, naleznete na oficiálních stránkách. Tak uvidíme, kolik dalších patchů a updatů nás ještě čeká.

Elyon

Ignous the Pyro je nový raid v Elyonu. Účastnit se ho může deset hráčů s úrovní nejmíň 43 a se skóre předmětů aspoň 475. Odměny se budou rozdávat každý týden. Západní verze je zřejmě jednodušší verzí. Hra tak navazuje na dlouholetou tradici zjednodušování hlavně asijských her pro Evropu a USA. Kromě nového raidu vyšel ještě patch, který upravil pár věcí, opravil pár chyb a nové odměny při dosažení určitých úrovní.

Neverwinter

Příběhový rámec Neverwinter letošního roku se uzavírá s posledním milestonem nazvaným Of Dragons and Influence. Hráči mají konečně možnost odhalit tajemství ohledně Dračího kultu a musí kultisty zastavit dřív, než bude pozdě. Celá kampaň Echoes of Prophecy vyvrcholí tímto milestonem, aby příští měsíc mohla začít další, která na ni navazuje. Příběh i některé limitované odměny jsou zdarma pro všechny hráč, avšak některé další odměny získáte jen po koupi battlepassu. Tak na co čekáte, Faerûn se sám nezachrání!

Tak to byly MMO Novinky #40, které přinesly mnoho zajímavého. Já například nedočkavě očekávám vydání End of Dragons. Už jen dva měsíce!

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button