NovinkyPCPS5Xbox Series X

Berlín je už v Enlisted pro všechny

Už je to nějaký ten měsíc, co se do uzavřené bety Enlisted dostala bitva o Berlín. Do teď jste ale museli zaplatit prakticky cenu AAA titulu, abyste si v Berlíně mohli zahrát. To se ale teď změní a na posledním evropském bojišti druhé světové války si konečně budou moci zahrát všichni zdarma. A pokud jste opravdový no lifer, tak se možná prokousáte až k legendárním tanků jak jsou Jagdpanzer IV nebo SU-85, které byly do hry právě přidány.

Není to ale všechno, začíná totiž i druhý battle pass, ve kterém si můžete odemknout i unikátní vojáky, zbraně a vozidla. K tomu je ale třeba tzv. elitního battle passu, který si musíte koupit za své peníze. Abyste toho ale náhodou neplatili málo, tak Gaijin nabízí „Battle of Berlin“: Engineers Bundle. Ten nabízí dva prémiové squady unikátní semi-automatické zbraně a nějakou tu prémiovou měnu. A to vše za „pouhých“ 50 euro.

Vraťme se ale k těm několika věcem, za které platit nemusíte. Jednou z nich je třeba úplně nová mapa Lehrter Bahnhof ve které se (jak vyplývá z názvu) bojuje ve velkém železničním nádraží. Mapa se hraje v herních módech Invasion a Conquest. Díky battle passu si teď můžete taky náhodně změnit vzhled a jméno několika vašich vojáků.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button