NovinkyPC

Staňte se obávaným právníkem v The Lawyer

Líbil se vám seriál Kravaťáci a rádi, byste si vyzkoušeli, jaké to je být právníkem? Pak za vaši pozornost stojí připravovaná hra The Lawyer. Ta vás nechá nahlédnout do již zmíněného světa právníku, jejichž bojištěm je soudní síň. Příběh se odehrává v 90. Letech a zhostíte se v něm role Marka Ferryho, kdysi elitního právníka, který přišel o vše a vaším úkolem bude pomoci mu získat zpět ztracenou kariéru a důvěru jeho kolegů. Další důležitou postavou bude soukromé očko Hernand Diaz, který pomáhá s vyšetřováním a získáváním důkazů.

Hra bude vycházet v podobě epizod a pokaždé tak budete řešit jiný případ. Ovšem rozhodnutí, která provedete, se odrazí v dalších epizodách a určí pak samotný konec hry. Gameplay bude rozdělen na část vyšetřovací, kdy si prohlídnete místo činu, vyslechnete svědky a shromáždíte důkazy (nebo je zfalšujete). V této části budete moci přepínat mezi již zmíněnými postavami. Mark i Hernand se každý hodí na něco jiného a oba se vypořádají s různými situacemi odlišně. Další je část u soudu, kdy bude vaším úkolem přesvědčit soudce i porotu, že váš klient je nevinný. Toho můžete docílit předložením důkazů či vyšachováním ostatních klíčových svědků.

Hra zatím nemá stanovené datum vydání, ale originální herní mechaniky a neotřelé zasazení do světa právníků by z ní mohly vytvořit něco, co bude zcela určitě stát za pozornost nejenom fanoušků adventur. 

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button