NintendoNovinkyPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Známe datum vydání Greak: Memories of Azur!

Svět 2D platformových her je čím dál tím větší. Jelikož tyto hry většinou nekladnou velké nároky vývoj, mohou se vývojáři soustředit na grafické zpracování a funkční mechaniky. Navíc tyto 2D skákačky mnohdy dokáží nabídnout chytlavější příběh než kdejaký AAA titul. Pomalu ale jistě se nám blíží datum vydání další, nádherně provedené platformovky pod názvem Greak: Memories of Azur. A dočkáme se jí dřív, než jsme si mysleli.

Grafické porno! Greak: Memories of Azur vypadá úžasně!

Kratičký oznamovací trailer nám ukázal hlavně grafickou stránku chystané hry. Greak: Memories of Azur vypadá jednoduše úžasně. Studio Team 17 opět zvolilo skvěly výtvarný styl a v kombinaci s logickými puzzly, které budeme skrze celou hru řešit, to vypadá na další parádní zábavu. A vězte, že celá hra je kreslená a animovaná ručně! Budeme hrát za 3 sourozence a společně s nimi procestujeme celou zemi zvanou Azur. Každý ze sourozenců má unikátní schopnost a abychom mohli vyřešit veškeré nástrahy, které na nás hra chystá, budeme nuceni mezi nimi aktivně přepínat a každého z nich využít jiným způsobem. Celá hra je ale koncipována jako single-player a chybějící mulťák tak trochu zamrzí.

Datum vydání je za rohem!

A kdy že se Greak: Memories of Azur dočkáme? Datum vydání je stanoveno už na 17. srpna 2021! To je méně než za dva měsíce! Hra vychází pro PC, Nintendo Switch a konzole nové generace. Je úžasné vidět, že nám opravdu vznikají tituly čistě pro novou generací konzolí a studia se tak nelimitují starým hardwarem PS4 a Xbox One. Můžeme si tak vychutnat nové hry za využití nových technologií, vysokým FPS a mnoho dalšího. Jestliže ale nad koupí váháte, můžete si už dnes vyzkoušet demo ve vaší Steam knihovně. Těšíte se?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button