EsportNovinky

Pokémon World Championships znovu odloženo | Novinka

Pokémon World Championships neproběhne ani letos! Už minulý ročník byl odložen, letos se situace opakuje – organizátorům stále tvoří obavy neustávající koronavirová pandemie. Vloni se přitom měl event poprvé konat mimo USA, a to v Londýně. To znamená, že si na turnaje budeme muset počkat až do roku 2022. A to teda minimálně, pokud očekáváme, že se situace do roka zlepší.

Pečlivě sledujeme zdravotní pokyny a doporučení příslušných vládních agentur, abychom zjistili, kdy bude obnovení eventů pro naše komunity bezpečné. Nadále prověřujeme zemi od země, pracujeme s nejnovějšími a nejaktuálnějšími informacemi. Situaci konzultujeme také s lékařskými odborníky. Organizátoři Pokémon World Championships

Na Pokémon World Championships se soutěží ve třech hrách a ve třech věkových kategoriích. Mezi soutěžní hry patří Pokémon TCG, VGC a Pokkén Tournament. Mezi věkové kategorie pak patří junioři, senioři a mistři. Zároveň s oznámením o odložení organizátoři opakují, že budou také pozastaveny všechny Play! Pokémon eventy až do odvolání. Mezi ně patří League Challenge, League Cup, Premier Challenge a Midseason Showdown.

Co se ale bude konat, a týká se to pokémonů, jsou akce v Pokémon GO. Díky svým změnám mohl v loňském roce trhat rekordy, a zažít tak například smrt Minecraftu Earth. O zmíněných Pokémon GO eventech si můžete přečíst v našem článku.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button