NovinkyPCPS5Xbox Series X

Battlefield 6 bude ždímat next-gen na plné koule! | Novinka

Letos to bude už 3 roky od vydání Battlefield V. Toto podání pohledu na druhou světovou válku ze strany EA vyvolalo skutečně masivní reakce. Navíc jejich support v podobě “když se vám to nelíbí, tak to nekupujte” zafungoval asi jinak než čekali. A i proto spousta lidí čeká, co ukáže Battlefield 6. Letos bychom se totiž měli dočkat pokračování, které nám naše next-gen konzole vymačká na maximum.

Battlefield 6 na next-gen konzolích udělá paseku

EA oficiálně řekli, že makají na pokračování jejich válečné simulace. Battlefield 6 je tedy ve vývoji a detailní info bychom měli dostat co nevidět. Jak se tak zdá, EA se hodně zaměřuje na next-gen konzole a z jejich prohlášení to vypadá, že si fakt fandí. Podle EA CEO Andrew Wilsona bude nový Battlefield využívat plný potenciál nových konzolí. Vymačká z nich i to, co o nich netušíme. Nejsou ale slepí ani ke staré generaci konzolí a tak je pravděpodobné, že se dočkáme vydání i na nich.

Dočkáme se releasu už během letošního roku?

No a Wilson slovy nešetří. Nejenže vyhlásil, že nový Battlefield bude hra, kterou bude chtít každý fanoušek Battlefieldu hrát, ale taky, že to pomůže k růstu celé frančízy. Dokonce bychom se mohli dočkat releasu hry už během letošních vánoc. Osobně jsem tedy zvědav kam nás nový BF zavede a jakým způsobem to EA pojme.

Battlefield V se dá aktuálně pořídit pro pc již za ceny kolem 400,- Kč takže pokud jste ještě nehráli, máte skvělou příležitost!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button