NovinkyPC

ILL ukazuje svoji krásu v gameplay traileru

Hororová FPS hra ILL se představuje v traileru a láká hráče na využití Unreal Engine 5. Vývojářské studio Clout Games na nový engine přešlo teprve nedávno a upgrade jim tak umožní využít nejnovější technologie, které jsou do Unreal Engine 5 přidány. Jedním z nich je například Nanite. Ten vykresluje pouze objekty v dosahu. Takže lze využít mnohem detailnější textury. A mnohem víc.

Trailer ukazuje pohled z první osoby a něco málo z prostředí. A také práci s válcem revolveru. V místnosti je spousta nepořádku. Rozházené dokumenty a velké kusy rozbitého betonu. Hlavní postava s někým komunikuje přes vysílačku, ale více se bohužel o hře nedozvíme. A bohužel ani to nejdůležitější. A to je datum vydání. Tiitul vypadá opravdu lákavě a navíc hororových her není nikdy dost.

Hororovka ILL zaujala především veřejnost brutální destrukcí lidského těla po zásahu zbraní. Někdo dokonce označil projekt za výmysl, aleje už nejspíš jasné, že se o žádný výmysl nejedná a my se dočkáme hodně brutální řežby.

Další rok je za nami a my chce aby jste věděli i něco o nás. Třeba jaká byla naše nejoblíbenější hra tento rok. Proto jsme si pro vás připravili menší seznam, ať i vy víte co nejraději paříme.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button