NovinkyPC

Starship Troopers: Terran Command – sci-fi klasika se vrací na počítače

Filmová a knižní sci-fi klasika známá pod českým názvem jako Hvězdná pěchota míří s novým herním titulem Starship Troopers: Terran Command. Hra je inspirována filmovou předlohou, takže se můžeme těšit na obří brouky s mohutnými kusadly nabroušené na odvážné pěšáky. Obří armády se spolu utkají na vzdálených planetách v nové real-time strategii připravované vývojářským studiem The Artistocrats.

Ve Starship Troopers: Terran Command se s Arachnidy utkáte ve velkém

Čeká na vás příběhová kampaň, ve které si vystavíte speciálně cvičenou pozemní armádu drsných chlápků ve futuristické zbroji. Cílem je ochránit důlní planetu Kwalashu před útoky mimozemské civilizace přerostlých brouků, kteří se postupně chystají ovládnout celou galaxii. Kromě velkých bitev se hmyzáky na vás čekají unikátní postavy a zajímavé lokace, které jen čekají na pořádnou řežbu.

Arachnidé vám nedají ani malý kousek půdy zadarmo. Se svými obrovskými počty a zákeřnými útoky ze zálohy budou vždy připraveni otočit bitvu ve svůj prospěch. Naštěstí proti nim budou připraveny speciální jednotky s zvláštními schopnostmi a jedinečnými zbraněmi. Díky rozsáhlému arzenálu a proměnlivému terénu můžete zkoušet různé taktické manévry. Během kampaně budete stavět vojenskou infrastrukturu a rozvíjet svůj technologický potenciál, aby se z vás mohli stát ti nejlepší deratizátoři v galaxii.

Starship Troopers: Terran Command plné hrdinných vojáků a zákeřných brouků vychází na Steamu 31. 3. 2022.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button