IndieNintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Blasphemous má nové free DLC | Novinka

Akční hack’n slash plošinovka Blasphemous znovu rozšiřuje svůj krutý svět Cvstodia. Nové DLC s názvem Strife and Ruin bude navíc stejně jako předchozí dodatek zdarma. Tentokrát se nejedná o typické herní rozšíření, ale o crossover s akčním RPG Bloodstained: Ritual of the Night. Jeho hlavní hrdinka Miriam se neznámo jak objeví v Cvstodii a společně s Kajícníkem se vydá do krvavého boje proti mučivému Zázraku.

Nebojácná bojovnice bude potřebovat pomoc k návratu do svého světa. Aby se to Miriam podařilo, bude nutné nasbírat střípky portálu splněním výzev v Challenge Rooms, které vyzkouší vaše reflexy a potrápí vaši trpělivost. Dále se ve hře dočkáme nových módů. Jedním z nich je Boss Rush Mode, ve kterém se znovu pustíte do boje proti všem znetvořeným bossům. Po každém souboji hra vyhodnotí vaše snažení a dá vám známku. Ostatní módy budou pouze měnit vzhled pixelového očistce. Díky nim si nastavíte různé filtry pro větší retro pocit při hraní.

Ve hře na vás, kromě zástupů ohyzdných nepřátel a sexy Miriam, bude čekat nový růženec, modlitby a samozřejmě další temná tajemství. Na své si tak přijdou nejen hráči, co mají rádi pořádnou řežbu, ale i ti, co rádi prošmejdí všechny kouty mapy.

Blasphemous: Strife and Ruin vychází už 18. 2. zdarma na všechny platformy.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button