aniMAGAnimeNovinkyTéma dne

AniMAG #21 – Arifureta se vrátí už v lednu, Shuumatsu no Harem začne odznovu

Vítejte ve dvacátém prvním vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás vždy ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #21 je totiž jako vždy plný zajímavostí. 

Rust-Eater Bisco nám ukáže post-apo svět

V budoucnosti se stane katastrofa známá jako “rezavý vítr”, která promění většinu Japonska v pustou poušť a z celé země se tak stanou trosky. Poté, co se učitel hlavní postavy Bisca Akahoshiho stane obětí onoho “rezavění,” musí se mladý Bisco vydat na cestu, aby jej zachránil. Zachránit se totiž i takto měnící člověk dá tím, že přinesete nemocnému speciální houbu známou jako Požírač rzi. Spojí se tak s mladým doktorem Milou a dvojice se vydává za dobrodružstvím. V tom čelí nejenom nástrahám světa, ale zároveň i sami sobě.

The Land of Leadale v dalších ukázce hraje na city

Kvůli strašné nehodě je Keina Kagami nucena žít na podpoře života. Jediný způsob jak by ještě mohl žít je stát se postavou ve VRMMORPG jménem Leadale. Když jednoho dne přestane její podpora fungovat, Keina zemře. Místo smrti se ale objeví v Leadale a to 200 let v budoucnosti. Nyní je z ní půlelfka Cayna, která má zvláštní schopnosti i OP statusy a snaží se sblížit s ostatními. Mezi těmi postavami se kterými se setkává jsou ale i “její” děti. Tedy děti její zemřelé postavy. Jak se nyní Cayna zachová, když má nyní šanci na úplně nový život? Anime vypadá, že bude extrémní emoční jízda. A třeba nám to přinese i něco nového do žánru isekai.

Arifureta se vrátí už 13. ledna 2022

Ve světě obývaného všemi možnými rasami zuří již několik století válka. Lidé ale začali prohrávat poté, co se démoni naučili ovládat monstra. Zoufalí lidé se tak rozhodnou přivolat posily z jiného světa. Hajime se s celou svou středoškolskou třídou včetně paní učitelky objevuje v novém světě. Umí ale (bohužel pro něj) jenom jedno kouzlo, transmutační. Mezi spolužáky to tak nemá úplně lehké, jelikož mu to dávají pořádně sežrat. Vše vyvrcholí tím, že se ho jeden ze spolužáků pokusí zabít a svrhne ho o několik pater dungeonu níže. Jenže tam, kde většina příběhů takto končí, Arifureta teprve začíná!

https://www.youtube.com/watch?v=nfItBKYFlaw

Herní série Utawaremuno se dočká animovaného zpracování

Utawaremuno Itsuwari no Kamen je založeno na stejnojmenné herní sérii. Představuje hlavního hrdinu, který se probudí uprostřed pláně, kterou nepoznává. To, že by ji nepoznával by asi nebylo to nejhorší. Navíc ale trpí i tak silnou amnézií, že neví ani kdo je. Najednou ho napadne nějaký podezřelý hmyz, ale je naštěstí zachráněn kočkoholkou jménem Kuon, která jej pojmenuje Haku. Začíná tak dobrodružství, které změní život oběma. Animace vypadá naprosto kouzelně a příběh více než nevinně, uvidíme tak jak seriál inspirovaný úspěšnou RPG hrou dopadne.

Worlds End Harem má nové datum premiéry

Anime mělo začít už v říjnu 2021. Nicméně vyšla pouze první epizoda a všechno se bude spouštět od znovu až 7. ledna 2021. Odložení vzniklo prostě jenom náhodou, protože crunchyroll, který projekt má vysílat se musel začít věnovat jiným projektům. Tedy nic hrozného, ačkoliv tedy Shuumatsu no Harem bude po Kaifuku Jutsushi tím druhem anime, který naboří opět hranice ecchi a hentai. Ona už samotná synopse tomu napovídá. V blízké budoucnosti v roce 2040, trpí mladý Reito nevyléčitelnou nemocí a tak je uspán do umělého spánku dokud se nenajde lék. O pět let později je probuzen a místo toho, aby zjistil, že existuje lék, zjistí, že skoro všichni muži na planetě vymřeli. V Japonsku tak na všechny ty ženy žije pouhých 5 mužů a ti mají jediný úkol, rozmnožovat se.

Tokyo Ward se představuje v prvních ukázkách

24. obvod v Tokyu je místo plné vlastních zákonů, které se nachází na umělém ostrově v Tokijském zálivu. Přátelství mezi Shutou a jeho dalšími přáteli z dětství se po určité události drasticky změnilo. Náhodou se ale po letech potkali na jednom festivalu. Ikdyž byla to náhoda? Všem třem totiž najednou zavolal někdo, o kom si mysleli, že je dávno mrtev a oni se tak nyní musí rozhodnout nejenom o své, ale i o budoucnosti celého 24. okrsku.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button