NovinkyPCPS4Xbox One

Fall Guys: 6. sezóna a její duch

Fall Guys: 6. sezóna začíná již 30. 11. Takže začněte trénovat, protože vítěz může být jako vždy jen jeden. Po středověku, zimě, budoucnosti a džungli přichází na řadu téma velkolepé párty. A nejen to! 6. sezóna přináší něco navíc. Můžete se těšit na známou tvář a nějaké ty změny, které vám usnadní hraní na různých platformách.
Takže co na vaše avatary a potažmo na vás tentokrát čeká? Mrknem na to.

6. sezóna, která poběží pravděpodobně až do března příštího roku, s sebou přináší nějaké ty novinky. Těšte se na 5 nových překážkových drah s cirkusovým tématem a k tomu nové kostýmy. Nejdůležitější novinkou této sezóny je možnost cross-platform hraní, aby jste tuto možnost využili, musíte si vytvořit Epic games profil. Zatím takto nebudete vytvářet skupiny, ale tato možnost by měla být dostupná později. Nová sezóna navíc přináší možnost vlastních jmen pro PC hráče a možnost vytváření seznamů přátel a lobby. Hlavním tahákem této sezóny je však bez diskuze 25+ nových kostýmů Jin Sakaie ze hry Ghost of Tsushima. A to už stojí za to, protože, kdo by nechtěl hrát Fall Guys: 6. sezóna jako Jin Sakai.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button