NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Dragon Ball Z: Kakarot přidává nové sety i schopnosti

Jedna z těch populárnějších herních mlátiček s názvem Dragon Ball Z: Kakarot chce ještě více oživit svůj svět tím, že přidává nové sety pro své postavy a i nějaké ty bojové schopnosti proti vybraným soupeřům. Rozšíření se ostatně i jmenuje A NEW POWER AWAKENS (nové schopnosti se probouzí). Avšak toto rozšíření má jednu důležitou podmínku, musíte dohrát hlavní příběh.

V DLC uvidíme také nové transformační schopnosti pro Gokua a Vegetu (komu jinému je také dát že). Nějaké ty super útoky a překvapivě i zrušení maximální úrovně. Dočkáme se také nových „Soul Emblems“, úpravy získávání zkušeností a ještě nějakých dalších novinek. Toto rozšíření slibuje jednu důležitou věc, pozvednout hru, která ze začátku budila rozporuplné reakce ač nese název jednoho z nejslavnějších anime na světě. Vše se ale v poslední době otočilo k lepšímu. Odpovídá tomu ostatně i hodnocení na steamu.

Dragon Ball Z: Kakarot je dostupný na PC, Nintendo, PS4 i Xbox One

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button