NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dungeons & Dragons: Dark Alliance | Gameplay trailer vypadá krutopřísně

Určitě se tu najde nějaký fanda Dungeons & Dragons. A jestli ne, tak vás tohle třeba pěkně nakopne. Nově chystaná hra z prostředí D&D se přiřítí letos v červnu a je považována za nástupce her Baldur’s Gate: Dark Alliance a Baldur’s Gate: Dark Alliance 2. Společnost Wizards of the Coast se už klepe na to, jakou bude mít hra odezvu – a já až si ji zahraju, protože D&D je prostě moje srdcovka.

Dungeons & Dragons nemělo jednoduchý start

Studio Tuque Games mělo hned ze začátku vývoje Dark Alliance problémy. O jejím vývoji totiž bylo rozhodnuto ještě před uzavřením spolupráce se studiem Wizards of the Coast. WotC nemělo o hru v raném stádiu vývoje zájem. Borci z Tuque Games tedy zatli zuby a do hry se i tak pustili. Dark Alliance měla být původně podobná hrám ze série Diablo. Naštěstí tento nápad neprošel a díky Odinovi za to. Hra se postupem času vyvíjela správným směrem a tak začaly přicházet nabídky na vydání hry. Jedna z nich byla právě od WotC a vývojáři po ní sáhli. Díky tomu se jim zdvojnásobil budget a zároveň se otevřely nové možnosti. Vedení dalo jasný příkaz: Udělejte to větší a lepší. Prachy jsou. Díky tomu se hra dočkala zpracování ve 3rd person a jde z ní mráz po zádech.

Čeká nás pořádná jízda.

Hru je již nyní možné předobjednat. Základní verze Dark Alliance stojí 39.99 euro. Deluxe edice bude o 20 euro dražší, ale zase bude obsahovat i rozšíření „Echoes of the Blood War“ a sadu zbraní. A kdo chce, tak si může objednat i Steel Book. Zahrát si můžeme na PC, PS4, PS5 a také na Xbox One a Xbox Series S/X

Souboje budou probíhat v reálném čase a bude k dispozici také co-op mód.

Vyberte si jednoho ze čtyř hrdinů a natrhněte příšerám triko. Kdyby vám pak chyběl někdo do party, rád zaskočím.

Ještě chvilku si ale počkáme. A víte na co si ještě počkáme? Na druhou sérii Zaklínače. Ale zprávy z natáčení vypadají pozitivně – Přízraky Divokého honu asi dají Geraltovi pořádně zabrat.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button